Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Venezuela

Väder Guyana Väder Brasilien Väder Colombia
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Caracas Tidszon: America/Caracas

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Moln

Moln Sydamerika

Flygväder

Flygväder Sydamerika

Vädret i Acarigua, 24.06.2018

På söndag väntar vi oss molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 24.06.2018

På söndag kan vi räkna med övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 27°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind från ost.

Vädret i Caracas/Maiquetia Intl, 24.06.2018

På söndag är det övervägande klart under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Den sena kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 25°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Ciudad Bolivar, 24.06.2018

På söndag är det mestadels soligt, ibland också något molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till mycket molnigt och regnigt väder. Kvällen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Merida, 24.06.2018

På söndag är det övervägande klart under en längre tid. Kvällen ger oss mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Porlamar, 24.06.2018

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt. På förmiddagen råder mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 25°C. En till att börja med frisk, i byar stormig, ostvind blir svag sent på kvällen.