Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Venezuela

Väder Guyana Väder Brasilien Väder Colombia
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Caracas Tidszon: America/Caracas

Sol

Sol Sydamerika

Moln

Moln Sydamerika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Vädret i Acarigua, 26.05.2019

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 26.05.2019

På lördag är det molnigt, tillfälligt också soligt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 27°C. Det blåser en ostvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Caracas/Maiquetia Intl, 26.05.2019

På lördagsförmiddagen är det fortfarande övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Från middagstid råder molnigt väder med lokalt regn. Eftermiddagen ger oss molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 26°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Ciudad Bolivar, 26.05.2019

På lördag är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Merida, 26.05.2019

På lördag är det under förmiddagen fortfarande delvis soligt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Den sena kvällen ger oss tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 17°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Porlamar, 26.05.2019

På förmiddagen är det fortfarande övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Under andra hälften av dagen får vi på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 26°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, ostvind.