Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Venezuela

Väder Guyana Väder Brasilien Väder Colombia
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Caracas Tidszon: America/Caracas

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Nederbörd

Nederbörd Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Vädret i Acarigua, 23.01.2019

På onsdag kan vi räkna med på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 23°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 23.01.2019

På onsdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 25°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, ostvind.

Vädret i Caracas/Maiquetia Intl, 23.01.2019

På onsdag är det, under större delen av dagen, mestadels soligt. På kvällen väntar oss molnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Ciudad Bolivar, 23.01.2019

På onsdag är det molnigt under en längre tid. Kvällen ger oss mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 23°C. Det blåser svag vind från ostlig riktning.

Vädret i Merida, 23.01.2019

På onsdag är det, under större delen av dagen, ihållande soligt. På kvällen väntar oss övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. På natten sker det en övergång till tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 15°C. En sydvästvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i Porlamar, 23.01.2019

På förmiddagen är det fortfarande molnigt. Under andra hälften av dagen får vi övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från ost.