Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Venezuela

Väder Guyana Väder Brasilien Väder Colombia
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Caracas Tidszon: America/Caracas

Sol

Sol Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Flygväder

Flygväder Sydamerika

Vädret i Acarigua, 24.02.2018

På lördag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 23°C. Det friskar i en nordvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 24.02.2018

På förmiddagen är det fortfarande molnigt med lätt regn. Under andra hälften av dagen får vi övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 24°C. En ostvind är inledningsvis frisk, i byar stormig, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i Caracas/Maiquetia Intl, 24.02.2018

På lördag är det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till lite molnigt eller stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Ciudad Bolivar, 24.02.2018

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. Kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Merida, 24.02.2018

På lördag är det övervägande klart under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 15°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Porlamar, 24.02.2018

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Den sena kvällen ger oss delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 23°C. Vid middagstid blåser det upp en måttlig, i byar hård, ostvind.