Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Venezuela

Väder Guyana Väder Brasilien Väder Colombia
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Caracas Tidszon: America/Caracas

Nederbörd

Nederbörd Sydamerika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Flygväder

Flygväder Sydamerika

Vädret i Acarigua, 21.01.2020

På tisdag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 23°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 21.01.2020

På tisdag kan vi räkna med övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 26°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från ost.

Vädret i Caracas/Maiquetia Intl, 21.01.2020

På tisdag är det under dagen övervägande klart. På kvällen blir det molnigt, men torrt väder nästan överallt. På natten blir det ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Ciudad Bolivar, 21.01.2020

Efter omväxlande molnigt, men oftast torrt väder på morgonen gestaltar sig vädret på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. Eftermiddagen visar sig med övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 24°C. Det blåser svag vind som kommer från ostlig riktning.

Vädret i Merida, 21.01.2020

På tisdag är det mestadels soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen råder molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Porlamar, 21.01.2020

På tisdag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 24°C. Det blåser en ostvind som är svag till måttlig, i byar hård.