Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Venezuela

Väder Guyana Väder Brasilien Väder Colombia
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Caracas Tidszon: America/Caracas

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Flygväder

Flygväder Sydamerika

Strömmar

Strömmar Sydamerika

Vädret i Acarigua, 23.03.2019

På lördag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande klart och molnigt. Mitt på dagen sker en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Eftermiddagen ger oss klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 24°C. Det friskar i en nordvind på natten och den blir måttlig.

Vädret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 23.03.2019

På lördag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 25°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från ost.

Vädret i Caracas/Maiquetia Intl, 23.03.2019

På lördag är det, under större delen av dagen, övervägande klart. På kvällen väntar oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Ciudad Bolivar, 23.03.2019

På lördag är det under förmiddagen fortfarande övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Från middagstid får vi på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. På kvällen råder övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag, i byar stark, ostvind.

Vädret i Merida, 23.03.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen råder omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Porlamar, 23.03.2019

På lördag kan vi räkna med övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 24°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, ostvind.