Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Venezuela

Väder Guyana Väder Brasilien Väder Colombia
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Caracas Tidszon: America/Caracas

Strömmar

Strömmar Sydamerika

Moln

Moln Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Vädret i Acarigua, 22.09.2017

På fredag kan vi räkna med soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 22°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 22.09.2017

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 28 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 28°C. Det blåser en svag, i byar hård, vind från ostlig riktning.

Vädret i Caracas/Maiquetia Intl, 22.09.2017

På fredag är det övervägande klart under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig ibland mer och ibland mindre molnigt. Den sena kvällen ger oss ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 27°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Ciudad Bolivar, 22.09.2017

På fredag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. Kvällen ger oss mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 25°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Merida, 22.09.2017

På fredag är det, under större delen av dagen, klart eller soligt. På kvällen väntar oss molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen sker det en övergång till molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 17°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Porlamar, 22.09.2017

På fredag är det klart eller soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. På kvällen väntar oss delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 26°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från ost.