Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Venezuela

Väder Guyana Väder Brasilien Väder Colombia
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Caracas CaracasCaracas Ciudad Bolívar Ciudad BolívarCiudad Bolívar Maracaibo/La Chinita Maracaibo/La ChinitaMaracaibo/La Chinita Porlamar PorlamarPorlamar Acarigua AcariguaAcarigua Merida MeridaMerida © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Caracas Tidszon: America/Caracas

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Strömmar

Strömmar Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Vädret i Acarigua, 14.07.2020

På tisdag är det molnigt, tillfälligt också soligt under en längre tid. Den sena kvällen ger oss mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 22°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 14.07.2020

På tisdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 27°C. Det blåser en ostvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Caracas/Maiquetia Intl, 14.07.2020

På tisdag är det under dagen lite molnigt. På kvällen blir det molnigt väder. Sent på kvällen blir det delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 26°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Ciudad Bolivar, 14.07.2020

Tidigt på morgonen är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. Redan på förmiddagen blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt. Eftermiddagen visar sig med på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Merida, 14.07.2020

På tisdag är det mestadels soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Porlamar, 14.07.2020

På tisdag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 26°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från ost.