Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Uruguay

Väder Argentina Väder Brasilien
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Montevideo MontevideoMontevideo Piriápolis PiriápolisPiriápolis Durazno DuraznoDurazno © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Montevideo Tidszon: America/Montevideo

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Nederbörd

Nederbörd Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Vädret i Capitan Corbeta Intl., 31.05.2020

På söndag är det under förmiddagen fortfarande molntäckt, men mestadels torrt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Kvällen ger oss delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind inledningsvis från nordväst, på eftermiddagen från sydväst.

Vädret i Carrasco, 31.05.2020

På söndag är det under förmiddagen fortfarande molntäckt, men övervägande torrt. Från middagstid får vi molnigt väder med lokalt regn. På eftermiddagen råder molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 9°C. En sydvästvind är inledningsvis frisk, i byar stormig, och blir på natten svag.

Vädret i Durazno, 31.05.2020

På söndag är det delvis molntäckt, delvis något molnigt under en längre tid. På kvällen råder på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 5°C. En till att börja med frisk, i byar hård, västvind blir svag på kvällen.