Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Uruguay

Väder Argentina Väder Brasilien
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Montevideo MontevideoMontevideo Piriápolis PiriápolisPiriápolis Durazno DuraznoDurazno © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Montevideo Tidszon: America/Montevideo

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Strömmar

Strömmar Sydamerika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Vädret i Capitan Corbeta Intl., 24.07.2019

På onsdag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 6°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, sydvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Carrasco, 24.07.2019

Tidigt på morgonen är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. Redan på förmiddagen råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag till måttlig sydvind.

Vädret i Durazno, 24.07.2019

På onsdag är det soligt eller något molnigt. Under natten till torsdag råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 6°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, sydvind blir svag på kvällen.