Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Surinam

Väder Franska Guyana Väder Franska Guyana Väder Brasilien Väder Guyana
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Nickerie NickerieNickerie Paramaribo ParamariboParamaribo Zanderij ZanderijZanderij © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Paramaribo Tidszon: America/Paramaribo

Sol

Sol Sydamerika

Moln

Moln Sydamerika

Strömmar

Strömmar Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Vädret i Johan A. Pengel, 27.05.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande molnigt. Från middagstid får vi molnigt väder med lätt regn. På kvällen råder delvis molntäckt, delvis lite molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Nickerie, 27.05.2019

På måndagsförmiddagen är det fortfarande molnigt. Från middagstid råder molnigt väder med lätt regn. Eftermiddagen ger oss mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 23°C. Det friskar i en ostvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Zorg En Hoop, 27.05.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande klart eller soligt. Från middagstid får vi molnigt väder med lätt regn. På kvällen råder mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 25°C. Det blåser en svag nordostvind.