Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Peru

Väder Ecuador Väder Ecuador Väder Brasilien Väder Ecuador Väder Colombia Väder Bolivia Väder Chile
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Lima Tidszon: America/Lima

Nederbörd

Nederbörd Sydamerika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Strömmar

Strömmar Sydamerika

Vädret i Arequipa, 24.06.2018

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Cuzco, 24.06.2018

På söndag är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. På kvällen råder klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 2°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Iquitos, 24.06.2018

På söndag är det delvis soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 22°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Lima/Callao/CIV, 24.06.2018

På söndag väntar vi oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Pucallpa, 24.06.2018

På söndag är det delvis molntäckt, delvis något molnigt under en längre tid. Kvällen ger oss delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Tarapoto, 24.06.2018

På söndag är det delvis soligt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 21°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Trujillo, 24.06.2018

På söndag är det övervägande gråmulet, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt, tillfälligt också soligt väder. Kvällen ger oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 17°C. Vid middagstid blåser det upp en måttlig vind från sydostlig riktning.