Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Peru

Väder Ecuador Väder Ecuador Väder Brasilien Väder Ecuador Väder Colombia Väder Bolivia Väder Chile
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Lima Tidszon: America/Lima

Flygväder

Flygväder Sydamerika

Nederbörd

Nederbörd Sydamerika

Lufttryck

Lufttryck Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Vädret i Arequipa, 24.07.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Cuzco, 24.07.2019

På onsdag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. På kvällen råder stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten -1°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Iquitos, 24.07.2019

På onsdag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lokalt regn. På kvällen råder molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Lima/Callao/CIV, 24.07.2019

På onsdag får vi mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 15°C. Sent på kvällen blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydvind.

Vädret i Pucallpa, 24.07.2019

På onsdag väntar vi oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Tarapoto, 24.07.2019

Tidigt på morgonen är det soligt eller något molnigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt, men torrt väder nästan överallt. Natten ger oss övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 21°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Trujillo, 24.07.2019

På onsdag väntar vi oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 16°C. Det blåser en sydostvind som är svag till måttlig, i byar stark.