Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Peru

Väder Ecuador Väder Ecuador Väder Brasilien Väder Ecuador Väder Colombia Väder Bolivia Väder Chile
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Arequipa ArequipaArequipa Cusco CuscoCusco Iquitos IquitosIquitos Lima LimaLima Tarapoto TarapotoTarapoto Trujillo TrujilloTrujillo Pucallpa PucallpaPucallpa © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Lima Tidszon: America/Lima

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Moln

Moln Sydamerika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Lufttryck

Lufttryck Sydamerika

Vädret i Arequipa, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 9°C. Det blåser en tilltagande måttlig västvind på eftermiddagen.

Vädret i Cuzco, 24.11.2017

På fredag är det, under större delen av dagen, delvis något molnigt, delvis också soligt. På kvällen väntar oss stjärnklart till något molnigt väder. På natten sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Iquitos, 24.11.2017

På fredag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lokalt regn. På kvällen råder molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Lima/Callao/CIV, 24.11.2017

På fredag är det molntäckt, men till stor del torrt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Pucallpa, 24.11.2017

Efter mestadels soligt väder på morgonen gestaltar sig vädret ibland mer och ibland mindre molnigt. Kvällen visar sig med delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 24°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Tarapoto, 24.11.2017

På torsdag är det under dagen ibland mer och ibland mindre molnigt. På kvällen blir det stjärnklart till något molnigt väder. På natten blir det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Trujillo, 24.11.2017

På fredagsförmiddagen är det fortfarande molntäckt, men till stor del torrt. Från middagstid råder delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Natten ger oss mulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag sydostvind.