Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Paraguay

Väder Brasilien Väder Brasilien Väder Bolivia Väder Argentina
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Foz do Iguaçu Foz do IguaçuFoz do Iguaçu Asunción AsunciónAsunción Villarrica VillarricaVillarrica © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Asuncion Tidszon: America/Asuncion

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Lufttryck

Lufttryck Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Vädret i Asuncion Aeropuerto, 27.05.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 18°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, nordvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Foz do Iguacu/Intl, 27.05.2019

På måndagsförmiddagen är det fortfarande omväxlande klart och molnigt. Från middagstid råder något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Eftermiddagen ger oss på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 17°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Villarrica, 27.05.2019

På måndag är det delvis soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag nordvind.