Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Falklandinseln

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Pebble Island Pebble IslandPebble Island Weddell Island Weddell IslandWeddell Island Mount Pleasant/Falkland Island Mount Pleasant/Falkland IslandMount Pleasant/Falkland Island © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Stanley Tidszon: Atlantic/Stanley

Lufttryck

Lufttryck Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Vädret i Mount Pleasant/Falkland Island, 24.05.2019

På fredag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. På kvällen råder delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 9 grader. På natten 3°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind som kommer från nordlig, senare västlig, riktning.

Vädret i Pebble Island, 24.05.2019

På fredag är det molntäckt, men övervägande torrt hela dagen. Under natten som kommer får vi något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 5°C. Vinden från nord vänder på kvällen till sydväst och blir tilltagande stark, i byar stormig.

Vädret i Weddell Island, 24.05.2019

På fredag är det genomgående molnigt, men mestadels torrt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, nordvästvind, som på kvällen vänder till sydväst.