Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Falklandinseln

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Pebble Island Pebble IslandPebble Island Weddell Island Weddell IslandWeddell Island Mount Pleasant/Falkland Island Mount Pleasant/Falkland IslandMount Pleasant/Falkland Island © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Stanley Tidszon: Atlantic/Stanley

Strömmar

Strömmar Sydamerika

Flygväder

Flygväder Sydamerika

Moln

Moln Sydamerika

Vädret i Mount Pleasant/Falkland Island, 21.09.2019

På lördag är det något omväxlande med enstaka snöbyar under en längre tid. Kvällen ger oss molnigt väder med lätt snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 4 grader. På natten 0°C. Det blåser en sydvästvind som är frisk till stark, i byar stormig.

Vädret i Pebble Island, 21.09.2019

På lördag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss övervägande soligt väder. På natten råder omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 4 grader. På natten 3°C. En sydvästvind är inledningsvis hård, i byar orkanartad, och blir på natten frisk.

Vädret i Weddell Island, 21.09.2019

På lördagsförmiddagen är det fortfarande mycket molnigt, men till stor del torrt. Från middagstid gestaltar sig vädret omväxlande klart och molnigt. Den sena kvällen ger oss mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 2°C. En sydvästvind är inledningsvis stark, i byar stormig, och blir på natten måttlig.