Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Ecuador

Väder Peru Väder Colombia
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Guayaquil Tidszon: America/Guayaquil

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Moln

Moln Sydamerika

Strömmar

Strömmar Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Vädret i Guayaquil/CIV, 24.07.2019

På onsdag väntar vi oss övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Latacunga/CIV, 24.07.2019

Tidigt på morgonen är det molntäckt, men mestadels torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lokalt regn. Den sena kvällen visar sig med ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 9°C. Det friskar i en sydvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Manta, 24.07.2019

På onsdag är det under förmiddagen fortfarande utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt, tillfälligt också soligt väder. Natten ger oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 22°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Quito/Intl, 24.07.2019

På onsdagsförmiddagen är det fortfarande omväxlande klart och molnigt. Från middagstid gestaltar sig vädret molnigt med lokalt regn. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från nord.