Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Ecuador

Väder Peru Väder Colombia
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Guayaquil Tidszon: America/Guayaquil

Sol

Sol Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Lufttryck

Lufttryck Sydamerika

Vädret i Guayaquil/CIV, 21.01.2020

På tisdag är det under dagen omväxlande klart och molnigt. På kvällen blir det molnigt väder med lokalt regn. På natten blir det delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 24°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Latacunga/CIV, 21.01.2020

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande klart och molnigt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Den sena kvällen ger oss delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Manta, 21.01.2020

På tisdag är det molnigt, men övervägande torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt, men torrt väder nästan överallt. På natten väntar oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Quito/Intl, 21.01.2020

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molntäckt, men till stor del torrt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Eftermiddagen ger oss mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag nordvind.