Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Ecuador

Väder Peru Väder Colombia
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Latacunga LatacungaLatacunga Manta MantaManta Quito QuitoQuito Guayaquil/CIV Guayaquil/CIVGuayaquil/CIV © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Guayaquil Tidszon: America/Guayaquil

Lufttryck

Lufttryck Sydamerika

Moln

Moln Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Vädret i Guayaquil/CIV, 16.09.2019

På måndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 21°C. På kvällen blåser det upp en måttlig, i byar stark, sydvästvind.

Vädret i Latacunga/CIV, 16.09.2019

På måndag är det delvis soligt hela dagen. Under natten till tisdag får vi molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 9°C. Det friskar i en sydvind vid middagstid och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Manta, 16.09.2019

På måndag är det under dagen molntäckt, men övervägande torrt. På kvällen blir det molnigt, men torrt väder nästan överallt. På natten blir det molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 21°C. Det friskar i en sydvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Quito/Intl, 16.09.2019

På måndag får vi molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från nord.