Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Chile

Väder Argentina Väder Argentina Väder Falklandinseln Väder Falklandinseln Väder Falklandinseln Väder Peru Väder Uruguay Väder Brasilien Väder Bolivia Väder Paraguay Väder Argentina
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Santiago Tidszon: America/Santiago

Moln

Moln Sydamerika

Lufttryck

Lufttryck Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Vädret i Antofagasta, 22.09.2017

På fredag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Arica, 22.09.2017

På fredagsförmiddagen är det fortfarande molntäckt, men till stor del torrt. Från middagstid gestaltar sig vädret mestadels soligt. Kvällen ger oss genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 15°C. Det friskar i en sydvästvind vid middagstid och den blir måttlig.

Vädret i Concepcion, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 8°C. En sydvästvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Iquique, 22.09.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande genomgående molnigt, men mestadels torrt. Från middagstid får vi mestadels soligt, ibland också något molnigt väder. På eftermiddagen råder utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 14°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, sydvästvind blir svag på natten.

Vädret i La Serena, 22.09.2017

På fredagsförmiddagen är det fortfarande genomgående molnigt, men mestadels torrt. Från middagstid råder molnigt väder. Den sena kvällen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Puerto Montt, 22.09.2017

Tidigt på morgonen är det omväxlande klart och molnigt. Redan på förmiddagen blir det molnigt, men övervägande torrt. Eftermiddagen visar sig med molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Punta Arenas, 22.09.2017

På fredag väntar vi oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. Det friskar i en nordvästvind vid middagstid och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Quinta Normal, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Temuco, 22.09.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande molnigt, men övervägande torrt. Mitt på dagen sker en övergång till mestadels soligt väder. Natten ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag västvind.