Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Chile

Väder Argentina Väder Argentina Väder Falklandinseln Väder Falklandinseln Väder Falklandinseln Väder Peru Väder Uruguay Väder Brasilien Väder Bolivia Väder Paraguay Väder Argentina
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Antofagasta AntofagastaAntofagasta Iquique IquiqueIquique La Serena La SerenaLa Serena Puerto Montt Puerto MonttPuerto Montt Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Temuco TemucoTemuco Calama CalamaCalama Concepcion ConcepcionConcepcion © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Santiago Tidszon: America/Santiago

Nederbörd

Nederbörd Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Flygväder

Flygväder Sydamerika

Vädret i Antofagasta, 23.01.2019

På onsdag är det under dagen mestadels soligt. På kvällen blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. På natten blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 17°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig vind från sydlig riktning.

Vädret i Arica, 23.01.2019

På onsdag är det ihållande soligt hela dagen. Under natten som kommer får vi något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 20°C. Det friskar i en sydvästvind vid middagstid och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Concepcion, 23.01.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 12°C. Det friskar i en västvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Iquique, 23.01.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 19°C. Det friskar i en sydvästvind på eftermiddagen och den är frisk, i byar stormig.

Vädret i La Serena, 23.01.2019

Efter molnigt väder med lokalt duggregn på morgonen råder det tidvis övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Kvällen ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Puerto Montt, 23.01.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Punta Arenas, 23.01.2019

På onsdag är det, under större delen av dagen, molnigt, men torrt nästan överallt. På kvällen väntar oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 9°C. En nordvästvind är inledningsvis frisk, i byar hård, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i Quinta Normal, 23.01.2019

På onsdag är det ihållande soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. På kvällen råder molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Temuco, 23.01.2019

På onsdag är det genomgående ihållande soligt. Under natten som kommer råder molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 7°C. Det friskar i en västvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.