Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Brasilien

Väder Venezuela Väder Argentina Väder Chile Väder Ecuador Väder Argentina Väder Colombia Väder Guyana Väder Franska Guyana Väder Peru Väder Bolivia Väder Venezuela Väder Chile Väder Surinam Väder Paraguay Väder Uruguay
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Cuiaba Tidszon: America/Cuiaba

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Moln

Moln Sydamerika

Lufttryck

Lufttryck Sydamerika

Strömmar

Strömmar Sydamerika

Vädret i Boa Vista/Intl, 24.06.2018

På söndag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Under natten blir det molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 23°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Brasilia/Intl, 24.06.2018

På söndagsförmiddagen är det fortfarande mestadels molnfritt. Från middagstid råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Campo Grande, 24.06.2018

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 17°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, nordostvind blir svag på kvällen.

Vädret i Corumba/Intl, 24.06.2018

På söndag är det övervägande klart under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 19°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Cuiaba/Intl, 24.06.2018

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Eduardo Gomes Int., 24.06.2018

På söndag är det under förmiddagen fortfarande mestadels soligt, ibland också något molnigt. Från middagstid får vi omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. På kvällen råder på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Fortaleza/Intl, 24.06.2018

På söndag är det klart eller soligt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 23°C. Det blåser en sydostvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Londrina/Intl, 24.06.2018

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Maraba, 24.06.2018

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 21°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Porto Alegre/Intl, 24.06.2018

Efter molnigt väder med lätt regn från morgonen blir det redan under första hälften av dagen omväxlande klart och molnigt. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Porto Velho/Intl, 24.06.2018

På söndag kan vi räkna med övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Recife/Intl, 24.06.2018

På söndag är det, under större delen av dagen, molnigt, men torrt nästan överallt. På kvällen väntar oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från syd.

Vädret i Rio Branco, 24.06.2018

På söndagsförmiddagen är det fortfarande klart eller soligt. Från middagstid råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 21°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.06.2018

På söndag kan vi räkna med övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 20°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Salvador Bahia/Intl, 24.06.2018

På söndag får vi omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 23°C. Det blåser en sydostvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Santarem/Intl, 24.06.2018

Tidigt på morgonen är det fortfarande omväxlande med några regnskurar. På förmiddagen råder molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Sao Paulo/Intl, 24.06.2018

På söndag kan vi räkna med övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag sydvind.