Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Brasilien

Väder Venezuela Väder Argentina Väder Chile Väder Ecuador Väder Argentina Väder Colombia Väder Guyana Väder Franska Guyana Väder Peru Väder Bolivia Väder Venezuela Väder Chile Väder Surinam Väder Paraguay Väder Uruguay
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Cuiaba Tidszon: America/Cuiaba

Nederbörd

Nederbörd Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Lufttryck

Lufttryck Sydamerika

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Vädret i Boa Vista/Intl, 26.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Middagstiden ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Brasilia/Intl, 26.05.2019

På lördag är det mestadels molnfritt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Kvällen ger oss mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Campo Grande, 26.05.2019

På lördag är det klart eller soligt hela dagen. Under natten till söndag får vi ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Corumba/Intl, 26.05.2019

Tidigt på morgonen är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Redan på förmiddagen råder övervägande klart väder. Natten ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 20°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Cuiaba/Intl, 26.05.2019

På lördag är det delvis soligt hela dagen. Under natten som kommer får vi stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 19°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Eduardo Gomes Int., 26.05.2019

På lördag får vi molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Fortaleza/Intl, 26.05.2019

På lördag är det, under större delen av dagen, omväxlande klart och molnigt. På kvällen väntar oss mestadels stjärnklart väder. Sent på kvällen sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 25°C. En sydostvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på kvällen svag.

Vädret i Londrina/Intl, 26.05.2019

Tidigt på morgonen är det delvis soligt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Middagstiden ger oss övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Maraba, 26.05.2019

På lördag är det under dagen ibland mer och ibland mindre molnigt. På kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen blir det mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 25°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Porto Alegre/Intl, 26.05.2019

På lördag är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till ihållande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Porto Velho/Intl, 26.05.2019

På lördag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Recife/Intl, 26.05.2019

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder övervägande klart väder. På kvällen väntar oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 24°C. En sydostvind är inledningsvis måttlig, och blir svag på natten.

Vädret i Rio Branco, 26.05.2019

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. Sent på kvällen råder ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 20°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 26.05.2019

På lördag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Natten ger oss tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 21°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Salvador Bahia/Intl, 26.05.2019

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 24°C. En ostvind är inledningsvis måttlig, och blir svag på natten.

Vädret i Santarem/Intl, 26.05.2019

På lördag är det under förmiddagen fortfarande övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Mitt på dagen sker en övergång till mestadels soligt väder. Den sena kvällen ger oss omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 25°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Sao Paulo/Intl, 26.05.2019

Efter något molnigt väder på morgonen råder det tidvis omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag nordvästvind.