Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Brasilien

Väder Venezuela Väder Argentina Väder Chile Väder Ecuador Väder Argentina Väder Colombia Väder Guyana Väder Franska Guyana Väder Peru Väder Bolivia Väder Venezuela Väder Chile Väder Surinam Väder Paraguay Väder Uruguay
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Fortaleza FortalezaFortaleza Londrina LondrinaLondrina Manaus ManausManaus Porto Alegre Porto AlegrePorto Alegre Recife RecifeRecife Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro São Paulo São PauloSão Paulo Boa Vista/Intl Boa Vista/IntlBoa Vista/Intl Santarem/Intl Santarem/IntlSantarem/Intl Maraba MarabaMaraba Porto Velho/Intl Porto Velho/IntlPorto Velho/Intl Rio Branco Rio BrancoRio Branco Salvador Bahia/Intl Salvador Bahia/IntlSalvador Bahia/Intl Cuiaba/Intl Cuiaba/IntlCuiaba/Intl Brasilia/Intl Brasilia/IntlBrasilia/Intl Corumba/Intl Corumba/IntlCorumba/Intl Campo Grande Campo GrandeCampo Grande © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Cuiaba Tidszon: America/Cuiaba

Lufttryck

Lufttryck Sydamerika

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sydamerika

Strömmar

Strömmar Sydamerika

Nederbörd

Nederbörd Sydamerika

Vädret i Boa Vista/Intl, 24.02.2018

Efter mestadels soligt väder på morgonen råder det tidvis ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från ost.

Vädret i Brasilia/Intl, 24.02.2018

På lördagsförmiddagen är det fortfarande omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Från middagstid gestaltar sig vädret omväxlande molnigt med några regnskurar. Den sena kvällen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 19°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Campo Grande, 24.02.2018

Tidigt på morgonen är det fortfarande övervägande klart. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 21°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Corumba/Intl, 24.02.2018

På lördag är det mestadels soligt, ibland också något molnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. På natten råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 24°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Cuiaba/Intl, 24.02.2018

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt regn. På kvällen väntar oss molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 23°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Eduardo Gomes Int., 24.02.2018

På lördag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Kvällen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Fortaleza/Intl, 24.02.2018

Efter molnigt väder med lätt regn från morgonen blir det redan under första hälften av dagen omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Den sena kvällen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 25°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Londrina/Intl, 24.02.2018

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Maraba, 24.02.2018

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. Kvällen ger oss mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 24°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Porto Alegre/Intl, 24.02.2018

Tidigt på morgonen är det övervägande soligt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till omväxlande klart och molnigt väder. Middagstiden ger oss övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 20°C. En ostvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Porto Velho/Intl, 24.02.2018

På lördag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Kvällen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Recife/Intl, 24.02.2018

På lördag är det mestadels soligt, ibland också något molnigt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 25°C. En sydostvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Rio Branco, 24.02.2018

På lördag är det under förmiddagen fortfarande mestadels soligt, ibland också något molnigt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Kvällen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.02.2018

Tidigt på morgonen är det fortfarande mestadels soligt, ibland också något molnigt. På förmiddagen råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 23°C. En sydostvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i Salvador Bahia/Intl, 24.02.2018

Efter delvis molntäckt, delvis något molnigt väder på morgonen gestaltar sig vädret övervägande soligt. Kvällen visar sig med molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 25°C. En ostvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Santarem/Intl, 24.02.2018

På lördag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Sao Paulo/Intl, 24.02.2018

På lördag får vi ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 18°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, sydostvind blir svag på natten.