Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Vanuatu

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Sola SolaSola Pekoa/Santo Intl Pekoa/Santo IntlPekoa/Santo Intl Lamap/Malekula Lamap/MalekulaLamap/Malekula Bauerfield/Efate Bauerfield/EfateBauerfield/Efate Burtonfield/Tanna Burtonfield/TannaBurtonfield/Tanna © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Pacific/Efate Tidszon: Pacific/Efate

Strömmar

Strömmar Oceanien

Flygväder

Flygväder Oceanien

Lufttryck

Lufttryck Oceanien

Moln

Moln Oceanien

Vädret i Bauerfield/Efate, 20.08.2019

På tisdag är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Burtonfield/Tanna, 20.08.2019

På tisdag är det under dagen övervägande klart. På kvällen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Sent på kvällen blir det på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 17°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Lamap/Malekula, 20.08.2019

På tisdag får vi delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 22°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Pekoa/Santo Intl, 20.08.2019

På tisdag kan vi räkna med på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Sola/Vanua Lava, 20.08.2019

På tisdag är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder delvis soligt väder. På kvällen väntar oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag sydostvind.