Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Vanuatu

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Sola SolaSola Pekoa/Santo Intl Pekoa/Santo IntlPekoa/Santo Intl Lamap/Malekula Lamap/MalekulaLamap/Malekula Bauerfield/Efate Bauerfield/EfateBauerfield/Efate Burtonfield/Tanna Burtonfield/TannaBurtonfield/Tanna © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Pacific/Efate Tidszon: Pacific/Efate

Nederbörd

Nederbörd Oceanien

Moln

Moln Oceanien

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Oceanien

Sol

Sol Oceanien

Vädret i Bauerfield/Efate, 18.10.2019

På fredag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 18°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar stark, ostvind.

Vädret i Burtonfield/Tanna, 18.10.2019

På fredagsförmiddagen är det fortfarande klart eller soligt. Från middagstid råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Eftermiddagen ger oss övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 19°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Lamap/Malekula, 18.10.2019

Efter mestadels soligt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen molnigt, men torrt nästan överallt. Eftermiddagen ger oss soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från sydost.

Vädret i Pekoa/Santo Intl, 18.10.2019

På fredag är det omväxlande klart och molnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Sola/Vanua Lava, 18.10.2019

På fredag är det mulet, men till stor del torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 26°C. En sydostvind är inledningsvis måttlig, och blir svag sent på kvällen.