Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Nya Zeeland

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT+12 Tidszon: Etc/GMT+12

Lufttryck

Lufttryck Oceanien

Strömmar

Strömmar Oceanien

Nederbörd

Nederbörd Oceanien

Flygväder

Flygväder Oceanien

Vädret i Auckland/Intl, 24.11.2017

På fredag är det delvis något molnigt, delvis också soligt hela dagen. Sent om kvällen råder stjärnklart till något molnigt väder. Under natten väntar oss delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Christchurch, 24.11.2017

Tidigt på morgonen är det utbrett dimmigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molntäckt, men mestadels torrt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 13°C. Det friskar i en ostvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Wellington/Intl, 24.11.2017

På fredag kan vi räkna med övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 14°C. Det friskar i en sydvästvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.