Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Nya Zeeland

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT+12 Tidszon: Etc/GMT+12

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Oceanien

Flygväder

Flygväder Oceanien

Strömmar

Strömmar Oceanien

Nederbörd

Nederbörd Oceanien

Vädret i Auckland/Intl, 22.09.2017

På fredagsförmiddagen är det fortfarande omväxlande med några regnskurar. Från middagstid gestaltar sig vädret ibland mer och ibland mindre molnigt. Eftermiddagen ger oss omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. Det friskar i en sydvästvind på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Christchurch, 22.09.2017

På fredag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Sent på kvällen råder omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Wellington/Intl, 22.09.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande med några regnskurar. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt, men torrt väder nästan överallt. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från syd.