Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Nya Zeeland

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT+12 Tidszon: Etc/GMT+12

Lufttryck

Lufttryck Oceanien

Strömmar

Strömmar Oceanien

Flygväder

Flygväder Oceanien

Nederbörd

Nederbörd Oceanien

Vädret i Auckland/Intl, 16.07.2020

På torsdagsförmiddagen är det fortfarande mycket molnigt och regnigt. Från middagstid råder omväxlande väder med några regnskurar. Natten ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, ostvind.

Vädret i Christchurch, 16.07.2020

På torsdag är det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Wellington/Intl, 16.07.2020

På torsdag får vi molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 8°C. Det blåser en sydostvind som är svag till måttlig, i byar stark.