Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Nya Zeeland

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT+12 Tidszon: Etc/GMT+12

Temperatur

Temperatur Oceanien

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Oceanien

Nederbörd

Nederbörd Oceanien

Moln

Moln Oceanien

Vädret i Auckland/Intl, 21.10.2019

På måndag är det molnigt med lokalt regn hela dagen. Under natten till tisdag får vi något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 13°C. På eftermiddagen blåser det upp en frisk, i byar hård, västvind.

Vädret i Christchurch, 21.10.2019

På måndag är det klart eller soligt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 5°C. Det friskar i en sydvästvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Wellington/Intl, 21.10.2019

Efter omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen molnigt med lätt regn. Middagstiden ger oss soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 9°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind inledningsvis från nord, på natten från sydväst.