Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Nya Zeeland

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Auckland AucklandAuckland Christchurch ChristchurchChristchurch Wellington WellingtonWellington © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT+12 Tidszon: Etc/GMT+12

Nederbörd

Nederbörd Oceanien

Flygväder

Flygväder Oceanien

Lufttryck

Lufttryck Oceanien

Moln

Moln Oceanien

Vädret i Auckland/Intl, 24.02.2018

Efter något molnigt väder på morgonen råder det tidvis omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Kvällen ger oss delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Christchurch, 24.02.2018

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 12°C. Det friskar i en ostvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Wellington/Intl, 24.02.2018

Tidigt på morgonen är det övervägande klart. Redan på förmiddagen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt. Middagstiden visar sig med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 17°C. En nordvind som friskar i på natten blir frisk i genomsnitt, och hård i byar.