Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Nya Kaledonien

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Poindimié PoindimiéPoindimié Koumac KoumacKoumac Noumea NoumeaNoumea Moue (Ile Des Pins) Moue (Ile Des Pins)Moue (Ile Des Pins) © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Pacific/Noumea Tidszon: Pacific/Noumea

Lufttryck

Lufttryck Oceanien

Flygväder

Flygväder Oceanien

Strömmar

Strömmar Oceanien

Vädret i Koumac, 24.05.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 20°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydostvind.

Vädret i Moue (Ile Des Pins), 24.05.2019

På förmiddagen är det fortfarande övervägande klart. Under andra hälften av dagen får vi molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 21°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, ostvind.

Vädret i Noumea, 24.05.2019

På fredag måste vi räkna med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 21°C. Det blåser en ostvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Poindimie, 24.05.2019

På fredag är det molnfritt under en längre tid. Kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 21°C. Det blåser en svag sydvind.