Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Nya Kaledonien

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Poindimié PoindimiéPoindimié Koumac KoumacKoumac Noumea NoumeaNoumea Moue (Ile Des Pins) Moue (Ile Des Pins)Moue (Ile Des Pins) © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Pacific/Noumea Tidszon: Pacific/Noumea

Moln

Moln Oceanien

Strömmar

Strömmar Oceanien

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Oceanien

Vädret i Koumac, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 17°C. Det friskar i en sydostvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Moue (Ile Des Pins), 20.08.2019

På tisdag är det, under större delen av dagen, ihållande soligt. På kvällen väntar oss mycket molnigt, regnigt väder. På natten sker det en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 17°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Noumea, 20.08.2019

Tidigt på morgonen är det omväxlande molnigt med enstaka regnskurar. Redan på förmiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. Middagstiden ger oss mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Poindimie, 20.08.2019

På tisdag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag sydvind.