Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Fiji

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Pacific/Fiji Tidszon: Pacific/Fiji

Temperatur

Temperatur Oceanien

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Oceanien

Nederbörd

Nederbörd Oceanien

Strömmar

Strömmar Oceanien

Vädret i Nabouwalu, 22.09.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande molnigt, men torrt nästan överallt. Mitt på dagen sker en övergång till soligt eller något molnigt väder. Eftermiddagen ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 23°C. Det blåser en sydostvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Nadi/Intl, 22.09.2017

På fredag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. Kvällen ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 21°C. Det friskar i en sydostvind på eftermiddagen och den blir måttlig.

Vädret i Nausori, 22.09.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande ibland mer och ibland mindre molnigt. Från middagstid får vi molntäckt, men till stor del torrt väder. På kvällen råder molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 20°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Vunisea, 22.09.2017

På fredag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. Sent på kvällen råder mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 21°C. Det blåser en svag sydostvind.