Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Fiji

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Nadi NadiNadi Suva SuvaSuva Nabouwalu NabouwaluNabouwalu Vunisea VuniseaVunisea © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Pacific/Fiji Tidszon: Pacific/Fiji

Temperatur

Temperatur Oceanien

Lufttryck

Lufttryck Oceanien

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Oceanien

Nederbörd

Nederbörd Oceanien

Vädret i Nabouwalu, 24.11.2017

Tidigt på morgonen är det molntäckt, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Eftermiddagen ger oss mulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 25°C. Det blåser en sydostvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Nadi/Intl, 24.11.2017

På fredag är det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen råder molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 23°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Nausori, 24.11.2017

Efter molntäckt, men till stor del torrt väder på morgonen råder det tidvis molnigt väder med lätt regn. Den sena kvällen ger oss övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Vunisea, 24.11.2017

På fredag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt, men övervägande torrt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 25°C. Det blåser en måttlig, i byar stark, sydostvind.