Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Australien

Väder South-Australia Väder Asien Väder Northern-Territory Väder Northern-Territory Väder South-Australia Väder Asien Väder Asien Väder Tasmanien Väder Tasmanien Väder Asien Väder Asien Väder Asien Väder Northern-Territory Väder Tasmanien Väder Victoria Väder South-Australia Väder Queensland Väder Western-Australia Väder New-South-Wales Väder Papua Nya Guinea
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Carnarvon CarnarvonCarnarvon Perth PerthPerth Roebourne RoebourneRoebourne Townsville TownsvilleTownsville Weipa Amo Weipa AmoWeipa Amo Meekatharra MeekatharraMeekatharra Ayers Rock/Australia Ayers Rock/AustraliaAyers Rock/Australia Adelaide AdelaideAdelaide Sydney SydneySydney Melbourne MelbourneMelbourne Thagomindah/Intl Thagomindah/IntlThagomindah/Intl Darwin DarwinDarwin © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Australia/Broken_Hill Tidszon: Australia/Broken_Hill

Strömmar

Strömmar Oceanien

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Oceanien

Sol

Sol Oceanien

Vädret i Adelaide/Intl, 18.10.2019

På fredag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 10°C. En till att börja med frisk, i byar hård, sydvästvind blir svag på natten.

Vädret i Ayers Rock/Australia, 18.10.2019


Vädret i Carnarvon/Intl, 18.10.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 18°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från syd.

Vädret i Darwin/Intl, 18.10.2019

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 24°C. Det blåser en tilltagande måttlig nordvind på kvällen.

Vädret i Meekatharra, 18.10.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 21°C. En måttlig ostvind avtar sent på kvällen och är då svag.

Vädret i Melbourne/Intl, 18.10.2019

Efter molnigt väder med lätt regn på morgonen gestaltar sig vädret mulet, men till stor del torrt. Eftermiddagen visar sig med omväxlande väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 7°C. En västvind är inledningsvis frisk, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Perth/Intl, 18.10.2019

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 11°C. Sent på kvällen blåser det upp en måttlig, i byar stark, sydvästvind.

Vädret i Roebourne Aero, 18.10.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 38 grader. På natten 21°C. Sent på kvällen blåser det upp en frisk vind från västlig riktning.

Vädret i Sydney/Intl AWS, 18.10.2019

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt, ibland också något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 12°C. På kvällen blåser det upp en stark, i byar stormig, västvind.

Vädret i Thagomindah/Intl, 18.10.2019

På fredag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 15°C. En frisk sydvind avtar på natten och är då svag.

Vädret i Townsville/CIV, 18.10.2019

Tidigt på morgonen är det mulet, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen råder soligt eller något molnigt väder. Natten ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 25°C. En måttlige nordvind avtar sent på kvällen och blåser i genomsnitt med styrka 2.

Vädret i Weipa Amo, 18.10.2019

På fredag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 21°C. En måttlig ostvind avtar på natten och är då svag.