Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Australien

Väder South-Australia Väder Asien Väder Northern-Territory Väder Northern-Territory Väder South-Australia Väder Asien Väder Asien Väder Tasmanien Väder Tasmanien Väder Asien Väder Asien Väder Asien Väder Northern-Territory Väder Tasmanien Väder Victoria Väder South-Australia Väder Queensland Väder Western-Australia Väder New-South-Wales Väder Papua Nya Guinea
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Carnarvon CarnarvonCarnarvon Perth PerthPerth Roebourne RoebourneRoebourne Townsville TownsvilleTownsville Weipa Amo Weipa AmoWeipa Amo Meekatharra MeekatharraMeekatharra Ayers Rock/Australia Ayers Rock/AustraliaAyers Rock/Australia Adelaide AdelaideAdelaide Sydney SydneySydney Melbourne MelbourneMelbourne Thagomindah/Intl Thagomindah/IntlThagomindah/Intl Darwin DarwinDarwin © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Australia/Broken_Hill Tidszon: Australia/Broken_Hill

Nederbörd

Nederbörd Oceanien

Sol

Sol Oceanien

Strömmar

Strömmar Oceanien

Vädret i Adelaide/Intl, 20.08.2019

På tisdag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lokalt regn. På kvällen råder molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, västvind.

Vädret i Ayers Rock/Australia, 20.08.2019


Vädret i Carnarvon/Intl, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 12°C. Det blåser en måttlig, i byar stark, ostvind. Den avtar på natten, blir sedan svag och vänder till syd.

Vädret i Darwin/Intl, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 20°C. Det blåser en först svag sydostlig vind, sedan vid middagstid en måttlig, i byar hård, nordvind.

Vädret i Meekatharra, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 11°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, ostvind blir svag på natten.

Vädret i Melbourne/Intl, 20.08.2019

På tisdag är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig molnigt med lätt regn. Under natten råder sedan molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser en nordvästvind som är måttlig till frisk, i byar hård.

Vädret i Perth/Intl, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Roebourne Aero, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 16°C. Det blåser en stark, i byar stormig, sydostvind. Den avtar på natten, blir sedan svag och vänder till nordost.

Vädret i Sydney/Intl AWS, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 11°C. Det blåser en måttlig till frisk vind som kommer från västlig riktning.

Vädret i Thagomindah/Intl, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Townsville/CIV, 20.08.2019

Efter soligt eller något molnigt väder på morgonen blir det genomgående soligt väder resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 13°C. På kvällen blåser det upp en frisk vind från ostlig riktning.

Vädret i Weipa Amo, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 17°C. Det blåser en tilltagande måttlig sydostvind på eftermiddagen.