Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Ohio

Väder Kanada Väder New-York Väder West-Virginia Väder Pennsylvania Väder Indiana Väder Michigan Väder Kanada Väder Kentucky Väder Virginia
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Cincinnati CincinnatiCincinnati Cleveland ClevelandCleveland Columbus ColumbusColumbus Toledo ToledoToledo Youngstown (OH) Youngstown (OH)Youngstown (OH) © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Indiana/Vevay Tidszon: America/Indiana/Vevay

Temperatur

Temperatur Nordamerika

Strömmar

Strömmar Nordamerika

Flygväder

Flygväder Nordamerika

Vädret i Cincinnati/Northern Kentucky Intl, 21.10.2019

På måndag får vi mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stormig, sydostvind.

Vädret i Cleveland OH/Cleveland-Hopkins, 21.10.2019

På måndag är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 12°C. Det friskar i en sydvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Port Columbus OH, 21.10.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande klart och molnigt. Mitt på dagen sker en övergång till omväxlande molnigt väder med några regnskurar. Eftermiddagen ger oss mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 10°C. Det friskar i en sydvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Toledo OH/Express, 21.10.2019

På måndagsförmiddagen är det fortfarande klart eller soligt. Från middagstid gestaltar sig vädret mycket molnigt och regnigt. Natten ger oss molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 8°C. Det friskar i en sydostvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Youngstown OH, 21.10.2019

På måndag är det omväxlande molnigt, men oftast torrt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 13°C. Det blåser en tilltagande måttlig sydostvind sent på kvällen.