Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kalifornien

Väder Utah Väder Idaho Väder Arizona Väder Oregon Väder Centralamerika Väder Nevada
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Los_Angeles Tidszon: America/Los_Angeles

Moln

Moln Nordamerika

Flygväder

Flygväder Nordamerika

Temperatur

Temperatur Nordamerika

Vädret i Bishop CA, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten -2°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar stark, nordvind.

Vädret i Los Angeles CA/Intl, 23.03.2019

På lördag är det övervägande gråmulet, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, västvind blir svag på kvällen.

Vädret i Redding CA, 23.03.2019

På lördagsförmiddagen är det fortfarande omväxlande molnigt, men oftast torrt. Från middagstid råder omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Eftermiddagen ger oss mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i San Diego CA/Miramar, 23.03.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande delvis soligt. Redan på förmiddagen blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i San Francisco CA/Intl, 23.03.2019

Efter omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder på morgonen blir det delvis soligt väder resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 9°C. En till att börja med frisk, i byar hård, västvind blir svag på natten.