Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kalifornien

Väder Utah Väder Idaho Väder Arizona Väder Oregon Väder Centralamerika Väder Nevada
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Los_Angeles Tidszon: America/Los_Angeles

Temperatur

Temperatur Nordamerika

Flygväder

Flygväder Nordamerika

Moln

Moln Nordamerika

Vädret i Bishop CA, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 36 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Los Angeles CA/Intl, 20.08.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande delvis något molnigt, delvis också soligt. Mitt på dagen sker en övergång till något molnigt väder. Natten ger oss delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 18°C. En västvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Redding CA, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 18°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i San Diego CA/Miramar, 20.08.2019

På tisdag är det under dagen övervägande klart. På kvällen blir det molnigt väder. På natten blir det molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i San Francisco CA/Intl, 20.08.2019

Tidigt på morgonen är det övervägande gråmulet, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Den sena kvällen ger oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 15°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.