Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kalifornien

Väder Utah Väder Idaho Väder Arizona Väder Oregon Väder Centralamerika Väder Nevada
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Los_Angeles Tidszon: America/Los_Angeles

Flygväder

Flygväder Nordamerika

Strömmar

Strömmar Nordamerika

Sol

Sol Nordamerika

Vädret i Bishop CA, 24.02.2018

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis runt -10 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 10 grader. På natten -5°C. Det friskar i en nordvind vid middagstid och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Los Angeles CA/Intl, 24.02.2018

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. Det friskar i en västvind vid middagstid och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Redding CA, 24.02.2018

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i San Diego CA/Miramar, 24.02.2018

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i San Francisco CA/Intl, 24.02.2018

På lördag är det molnigt, tillfälligt också soligt under en längre tid. På kvällen råder mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 6°C. En till att börja med frisk, i byar hård, västvind blir svag på natten.