Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kalifornien

Väder Utah Väder Idaho Väder Arizona Väder Oregon Väder Centralamerika Väder Nevada
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Los_Angeles Tidszon: America/Los_Angeles

Lufttryck

Lufttryck Nordamerika

Flygväder

Flygväder Nordamerika

Sol

Sol Nordamerika

Vädret i Bishop CA, 27.05.2019

På måndag är det klart eller soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Den sena kvällen ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 9°C. En nordvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Los Angeles CA/Intl, 27.05.2019

På måndag är det mestadels soligt, ibland också något molnigt hela dagen. Under natten sker det en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 12°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, västvind blir svag på natten.

Vädret i Redding CA, 27.05.2019

På måndagsförmiddagen är det fortfarande klart eller soligt. Från middagstid gestaltar sig vädret delvis något molnigt, delvis också soligt. Den sena kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i San Diego CA/Miramar, 27.05.2019

På måndag får vi omväxlande klart och molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i San Francisco CA/Intl, 27.05.2019

På måndag är det mulet, men till stor del torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 12°C. En till att börja med frisk, i byar hård, västvind blir svag på natten.