Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Kalifornien

Väder Utah Väder Idaho Väder Arizona Väder Oregon Väder Centralamerika Väder Nevada
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Los_Angeles Tidszon: America/Los_Angeles

Lufttryck

Lufttryck Nordamerika

Strömmar

Strömmar Nordamerika

Sol

Sol Nordamerika

Vädret i Bishop CA, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Los Angeles CA/Intl, 22.09.2017

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 16°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, västvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Redding CA, 22.09.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i San Diego CA/Miramar, 22.09.2017

På fredag får vi molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i San Francisco CA/Intl, 22.09.2017

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 13°C. En västvind är inledningsvis frisk, i byar hård, och blir sent på kvällen svag.