Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Arkansas

Väder Mississipi Väder Mississipi Väder Mississipi Väder Louisiana Väder Mississipi Väder Mississipi Väder Kentucky Väder Kentucky Väder Mississipi Väder Tennessee Väder Oklahoma Väder Louisiana Väder Texas Väder Missouri
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap El Dorado (AR) El Dorado (AR)El Dorado (AR) Fort Smith (AR) Fort Smith (AR)Fort Smith (AR) Little Rock (AR) Little Rock (AR)Little Rock (AR) © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Indiana/Tell_City Tidszon: America/Indiana/Tell_City

Nederbörd

Nederbörd Nordamerika

Temperatur

Temperatur Nordamerika

Sol

Sol Nordamerika

Vädret i El Dorado, South Ark, 26.02.2020

Tidigt på morgonen är det molntäckt, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Middagstiden ger oss mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten -3°C. En måttlige nordvästvind avtar sent på kvällen och blåser i genomsnitt med styrka 2.

Vädret i Ft.Smith AR/CIV, 26.02.2020

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt snöblandat regn och regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt, men övervägande torrt väder. Den sena kvällen ger oss molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten -3°C. En nordvästvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Little Rock, Adams F, 26.02.2020

På onsdag är det under dagen övervägande gråmulet, men till stor del torrt. På kvällen blir det något molnigt väder. På natten blir det molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten -1°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, nordvästvind blir svag på natten.