Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Söderhavet

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT+12 Tidszon: Etc/GMT+12

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Moln

Moln Sverige

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Vädret i Honiara/Henderson, 23.01.2019

På onsdag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. På kvällen väntar oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i La Tontouta, 23.01.2019

På onsdag är det ihållande soligt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molnigt. Kvällen ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 21°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydvind.

Vädret i Lamap/Malekula, 23.01.2019

På onsdag är det molnigt, men torrt nästan överallt. Under natten till torsdag råder något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 26°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Nadi/Intl, 23.01.2019

På onsdag är det under dagen mestadels soligt. På kvällen blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. På natten blir det på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Norfolk Island/CIV, 23.01.2019

På onsdag väntar vi oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 19°C. En måttlig ostvind avtar på natten och är då svag.

Vädret i Sola/Vanua Lava, 23.01.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 25°C. Det blåser svagt från ost.