Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Söderhavet

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT+12 Tidszon: Etc/GMT+12

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Moln

Moln Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Vädret i Honiara/Henderson, 23.08.2019

På fredag är det mestadels soligt, ibland också något molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i La Tontouta, 23.08.2019

På fredag är det mestadels soligt, ibland också något molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Natten ger oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Lamap/Malekula, 23.08.2019

Tidigt på morgonen är det molntäckt, men mestadels torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt, tillfälligt också soligt väder. Middagstiden ger oss nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 22°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Nadi/Intl, 23.08.2019

På fredag är det molnigt under en längre tid. Sent på kvällen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Norfolk Island/CIV, 23.08.2019

Efter mycket molnigt, regnigt väder på morgonen gestaltar sig vädret omväxlande molnigt med några regnskurar. Den sena kvällen visar sig med molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 14°C. Det blåser en frisk, i byar stormig, västvind.

Vädret i Sola/Vanua Lava, 23.08.2019

På fredag är det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 25°C. Det blåser en svag sydostvind.