Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Söderhavet

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT+12 Tidszon: Etc/GMT+12

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Sol

Sol Sverige

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Vädret i Honiara/Henderson, 24.11.2017

På fredag är det molnigt, men övervägande torrt under en längre tid. På kvällen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i La Tontouta, 24.11.2017

På fredag är det mestadels soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 23°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar stark, nordostvind.

Vädret i Lamap/Malekula, 24.11.2017

Tidigt på morgonen är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. Redan på förmiddagen råder molnigt, men torrt väder nästan överallt. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 26°C. Det blåser en svag vind som kommer från ost.

Vädret i Nadi/Intl, 24.11.2017

På fredag är det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen råder molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 23°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Norfolk Island/CIV, 24.11.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande molntäckt, men till stor del torrt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt, men övervägande torrt väder. Kvällen ger oss molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 18°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, ostvind.

Vädret i Sola/Vanua Lava, 24.11.2017

På fredag väntar vi oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 25°C. Det blåser svagt från ost.