Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Söderhavet

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT+12 Tidszon: Etc/GMT+12

Flygväder

Flygväder Sverige

Moln

Moln Sverige

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Sol

Sol Sverige

Vädret i Honiara/Henderson, 22.09.2017

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i La Tontouta, 22.09.2017

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 16°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar stark, sydostvind.

Vädret i Lamap/Malekula, 22.09.2017

På fredag väntar vi oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 28 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från sydost.

Vädret i Nadi/Intl, 22.09.2017

På fredag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. Kvällen ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 21°C. Det friskar i en sydostvind på eftermiddagen och den blir måttlig.

Vädret i Norfolk Island/CIV, 22.09.2017

Tidigt på morgonen är det genomgående molnigt, men mestadels torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt regn. Middagstiden visar sig med delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 14°C. Det blåser svag till måttlig vind från sydvästlig riktning.

Vädret i Sola/Vanua Lava, 22.09.2017

På fredag är det genomgående molnigt, men mestadels torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder molntäckt, men till stor del torrt väder. På natten väntar oss utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 25°C. Det blåser svagt från sydost.