Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Små Antillerna

Väder Sydamerika Väder Sydamerika Väder Sydamerika Väder Sydamerika Väder Sydamerika Väder Sydamerika Väder Sydamerika Väder Sydamerika Väder Sydamerika Väder Sydamerika Väder Sydamerika Väder Sydamerika Väder Stora Antillerna Väder Stora Antillerna Väder Sydamerika
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Antigua/VC Bird Int'l Airport Antigua/VC Bird Int'l AirportAntigua/VC Bird Int'l Airport St. Maarten/Juliana Intl St. Maarten/Juliana IntlSt. Maarten/Juliana Intl Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Le Lamentin Le LamentinLe Lamentin Grantley Adams Grantley AdamsGrantley Adams Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl Curacao/Hato Intl Curacao/Hato IntlCuracao/Hato Intl © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT-4 Tidszon: Etc/GMT-4

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Moln

Moln Sverige

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Vädret i Antigua/VC Bird Int'l Airport, 02.04.2020

På torsdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 23°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 02.04.2020

På torsdag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 26°C. En till att börja med frisk, i byar hård, ostvind blir svag på natten.

Vädret i Curacao/Hato Intl, 02.04.2020

Tidigt på morgonen är det fortfarande omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 25°C. Det blåser en ostvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Grantley Adams, 02.04.2020

På torsdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 25°C. Det blåser en sydostvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Grenada/Point Salines Intl, 02.04.2020

På torsdag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 25 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 26°C. En till att börja med frisk, i byar hård, sydostvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Guadeloupe/Le Raizet, 02.04.2020

Tidigt på morgonen är det lite molnigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Natten ger oss omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 22°C. En sydostvind är inledningsvis måttlig, och blir svag sent på kvällen.

Vädret i Le Lamentin, 02.04.2020

Tidigt på morgonen är det lite molnigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Kvällen ger oss lite molnigt eller stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 22°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, ostvind blir svag på kvällen.

Vädret i St. Maarten/Juliana Intl, 02.04.2020

På torsdag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag sydostvind.