Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Medelhavet

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma PalmaPalma Heraklion HeraklionHeraklion Korfu KorfuKorfu Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandria AlexandriaAlexandria Tripoli TripoliTripoli Tunis TunisTunis © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Rome Tidszon: Europe/Rome

Strömmar

Strömmar Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Vädret i Alexandria/Nouzha, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i , 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i , 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Heraklion/Intl, 23.03.2019

På lördag är det delvis soligt hela dagen. Sent om kvällen råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Under natten väntar oss molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 14°C. En nordvästvind tilltar på natten och uppnår vindstyrka 7 i byar.

Vädret i Kerkyra/Intl, 23.03.2019

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Luqa, 23.03.2019

Tidigt på morgonen är det omväxlande molnigt, men oftast torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till delvis soligt väder. Middagstiden ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, nordostvind blir svag på natten.

Vädret i , 23.03.2019

På lördagsförmiddagen är det fortfarande omväxlande molnigt, men oftast torrt. Från middagstid råder delvis soligt väder. Eftermiddagen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 12°C. Det friskar i en sydostvind vid middagstid och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i , 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i , 23.03.2019

Efter omväxlande klart och molnigt väder på morgonen får vi mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 5°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Split/Resnik, 23.03.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Tripolis/Intl, 23.03.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen råder omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Middagstiden ger oss på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Tunis-Carthage, 23.03.2019

Efter molnigt, men torrt väder nästan överallt på morgonen blir det molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 12°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar hård, nordostvind.