Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Medelhavet

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma PalmaPalma Heraklion HeraklionHeraklion Korfu KorfuKorfu Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandria AlexandriaAlexandria Tripoli TripoliTripoli Tunis TunisTunis © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Rome Tidszon: Europe/Rome

Flygväder

Flygväder Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Vädret i Alexandria/Nouzha, 24.02.2018

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 15°C. På natten blåser det upp en måttlig, i byar stark, nordvästvind.

Vädret i , 24.02.2018

På lördag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i , 24.02.2018

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Heraklion/Intl, 24.02.2018

Efter omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar på morgonen råder det tidvis molnigt väder med lätt regn. Middagstiden ger oss delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, nordvästvind, som på kvällen vänder till sydväst.

Vädret i Kerkyra/Intl, 24.02.2018

På förmiddagen är det molnigt med lätt regn. Vid middagstid sker det en övergång till omväxlande klart och molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 9°C. En sydostvind är inledningsvis måttlig, i byar stormig, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i Luqa, 24.02.2018

På lördag är det övervägande klart under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i , 24.02.2018

På lördag är det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig mestadels soligt, ibland också något molnigt. Kvällen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i , 24.02.2018

Efter något molnigt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Kvällen ger oss delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 6°C. En sydvästvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på kvällen svag.

Vädret i , 24.02.2018

Efter omväxlande molnigt, men oftast torrt väder på förmiddagen får vi delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Split/Resnik, 24.02.2018

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 6°C. Det blåser en nordostvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Tripolis/Intl, 24.02.2018

På lördag är det mycket soligt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag, i byar stark, vind från sydvästlig riktning.

Vädret i Tunis-Carthage, 24.02.2018

På lördag är det övervägande klart hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig molnigt med lätt regn. Under natten råder sedan något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från ost.