Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Medelhavet

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma PalmaPalma Heraklion HeraklionHeraklion Korfu KorfuKorfu Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandria AlexandriaAlexandria Tripoli TripoliTripoli Tunis TunisTunis © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Rome Tidszon: Europe/Rome

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Moln

Moln Sverige

Vädret i Alexandria/Nouzha, 23.01.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i , 23.01.2019

Tidigt på morgonen är det soligt eller något molnigt. Redan på förmiddagen blir det molnigt, men torrt nästan överallt. Eftermiddagen visar sig med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag, i byar stormig, nordvästvind.

Vädret i , 23.01.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Heraklion/Intl, 23.01.2019

På onsdag är det under dagen soligt eller något molnigt. På kvällen blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. På natten blir det något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 12°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, sydostvind, som på kvällen vänder till syd.

Vädret i Kerkyra/Intl, 23.01.2019

På onsdag måste vi räkna med mycket molnigt och regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Luqa, 23.01.2019

På onsdag är det under dagen soligt eller något molnigt. På kvällen blir det något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Sent på kvällen blir det delvis molntäckt, delvis lite molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 10°C. Det blåser en nordvästvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i , 23.01.2019

På onsdag är det, under större delen av dagen, mestadels soligt. På kvällen väntar oss molnigt väder. På natten sker det en övergång till delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 13°C. En nordvästvind är inledningsvis frisk, i byar stormig, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i , 23.01.2019

På förmiddagen är det delvis något molnigt, delvis också soligt. Vid middagstid sker det en övergång till omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 5°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, sydvästvind blir svag på kvällen.

Vädret i , 23.01.2019

På onsdag är det under förmiddagen fortfarande delvis något molnigt, delvis också soligt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Eftermiddagen ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 8°C. Det friskar i en nordvästvind vid middagstid och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Split/Resnik, 23.01.2019

På onsdag är det omväxlande med några regnskurar under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molnigt, men torrt nästan överallt. Kvällen ger oss mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Tripolis/Intl, 23.01.2019

Efter molnigt väder med lätt regn på förmiddagen blir det övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. En västvind är inledningsvis frisk, i byar stormig, och blir på kvällen svag.

Vädret i Tunis-Carthage, 23.01.2019

På onsdag är det molnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind inledningsvis från sydväst, sent på kvällen från syd.