Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Karibien

Väder Sydamerika Väder Stora Antillerna Väder Små Antillerna Väder Små Antillerna Väder Stora Antillerna Väder Stora Antillerna Väder Små Antillerna Väder Små Antillerna Väder Stora Antillerna Väder Stora Antillerna Väder Sydamerika
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Port-au-Prince Tidszon: America/Port-au-Prince

Flygväder

Flygväder Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Vädret i Aruba/Queen Beatrix Intl, 26.05.2019

På lördag är det molnigt, tillfälligt också soligt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 27°C. Det blåser en ostvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Grenada/Point Salines Intl, 26.05.2019

På lördag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Under natten till söndag får vi ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 27°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, sydostvind.

Vädret i Guadeloupe/Le Raizet, 26.05.2019

På lördag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande molnigt, men oftast torrt. Från middagstid får vi molnigt väder med lätt regn. På eftermiddagen råder delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 24°C. En ostvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i Havanna/Intl, 26.05.2019

På lördag är det under dagen mestadels soligt. På kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen blir det mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 22°C. Det friskar i en ostvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Kingston/Norman Manley, 26.05.2019

Tidigt på morgonen är det övervägande soligt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt, men torrt väder nästan överallt. Middagstiden ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 26°C. Det friskar i en sydostvind vid middagstid och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Ponce/Mercedita, 26.05.2019

Efter molnigt väder med lokalt regn från morgonen blir det redan under första hälften av dagen ibland mer och ibland mindre molnigt. Middagstiden ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 23°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Santiago de Cuba, 26.05.2019

På lördag är det övervägande soligt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molnigt med lokalt regn. Den sena kvällen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 23°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Santo Domingo, 26.05.2019

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig molnigt med lätt regn. Under natten råder sedan ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 29 grader. På natten 24°C. Det blåser en svag nordvind.