Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Fjärran Östern

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Magadan MagadanMagadan Chokurdakh ChokurdakhChokurdakh Olenek OlenekOlenek Ojmjakon OjmjakonOjmjakon Mirny/Yakutia-Sak Mirny/Yakutia-SakMirny/Yakutia-Sak Anadyr AnadyrAnadyr Culman CulmanCulman Juzno-Sahalinsk Juzno-SahalinskJuzno-Sahalinsk © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT-11 Tidszon: Etc/GMT-11

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Sol

Sol Sverige

Vädret i Anadyr, 11.07.2020

Efter molnigt väder med lätt regn på morgonen gestaltar sig vädret molntäckt, men övervägande torrt. Middagstiden visar sig med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. Det blåser en sydostvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Chokurdakh, 11.07.2020

På fredag är det under förmiddagen fortfarande molntäckt, men till stor del torrt. Mitt på dagen sker en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Natten ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Culman, 11.07.2020

Tidigt på morgonen är det molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molntäckt, men mestadels torrt väder. Middagstiden ger oss mestadels soligt, ibland också något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Juzno-Sahalinsk, 11.07.2020

På fredag är det genomgående molnigt med lätt regn. Under natten som kommer råder molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Magadan, 11.07.2020

Efter molnigt väder med lätt regn från morgonen blir det redan under första hälften av dagen molntäckt, men till stor del torrt. Middagstiden ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Mirny/Yakutia-Sak, 11.07.2020

På fredag är det molnigt hela dagen. Den sena kvällen ger oss något omväxlande väder med skurar eller åska lokalt. Under natten blir det delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Ojmjakon, 11.07.2020

Efter omväxlande klart och molnigt väder på morgonen får vi något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Olenek, 11.07.2020

Efter övervägande klart väder på morgonen råder det tidvis omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från ost.