Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Centralamerika

Väder Karibien Väder Karibien Väder Mexiko Väder Karibien Väder Karibien Väder Karibien Väder Karibien Väder Karibien Väder El Salvador Väder Belize Väder Sydamerika Väder Costa Rica Väder Panama Väder Nordamerika Väder Mexiko Väder Nicaragua Väder Guatemala Väder Honduras
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Mexico MexicoMexico La Paz La PazLa Paz Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tocumen TocumenTocumen © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: America/Belize Tidszon: America/Belize

Flygväder

Flygväder Nordamerika

Lufttryck

Lufttryck Nordamerika

Vädret i Guatemala/Intl, 13.12.2019

På fredag är det delvis soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 16°C. Det blåser en nordvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i La Paz, 13.12.2019

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 19°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Mexico City/Licenc, 13.12.2019

På fredag är det, under större delen av dagen, mestadels soligt. På kvällen väntar oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. På natten sker det en övergång till lite molnigt eller stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 9°C. Det friskar i en nordvind på kvällen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Tocumen, 13.12.2019

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 24 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 23°C. Det friskar i en nordostvind vid middagstid och den är måttlig, i byar hård.