Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Alperna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Rome Tidszon: Europe/Rome

Moln

Moln Sverige

Temperatur

Temperatur Sverige

Vädret i Bourg-Saint-Maurice, 24.11.2017

På fredag är det mycket soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Den sena kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -3 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 10 grader. På natten -1°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Dobbiaco/Toblach, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis runt -5 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 3 grader. På natten -4°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Feuerkogel, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 5°C. En västvind tilltar sent på kvällen och uppnår vindstyrka 7 i byar.

Vädret i Grimsel-Hospiz, 24.11.2017

På fredag är det övervägande klart hela dagen. Sent om kvällen råder delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Under natten väntar oss delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 4 grader. På natten 1°C. Det blåser en sydvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Kredarica, 24.11.2017

På fredag är det mestadels soligt hela dagen. Under natten sker det en övergång till molnigt väder med lokalt snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 4 grader. På natten -1°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från nord.

Vädret i Passo Rolle, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis runt -2 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 2 grader. På natten -4°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Rudolfshütte, 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 4 grader. På natten -1°C. En till att börja med stark, i byar stormig, sydvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i , 24.11.2017

På fredag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis runt -9 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 3 grader. På natten -11°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Säntis, 24.11.2017

På fredag är det mycket soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt, men torrt väder nästan överallt. På kvällen väntar oss tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 2 grader. På natten -1°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från väst.

Vädret i Zermatt, 24.11.2017

På fredag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -6 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 5 grader. På natten -5°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Zugspitze, 24.11.2017

På torsdag är det under dagen molnfritt. På kvällen blir det molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Sent på kvällen blir det stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -2 grader och når under dagen fryspunkten. På natten -4°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, sydvind, som på kvällen vänder till väst.