Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Alperna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Rome Tidszon: Europe/Rome

Sol

Sol Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Vädret i Bourg-Saint-Maurice, 27.05.2019

På måndag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Dobbiaco/Toblach, 27.05.2019

På måndag är det mulet, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Feuerkogel, 27.05.2019

På måndag är det mulet, men till stor del torrt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Grimsel-Hospiz, 27.05.2019

På måndagsförmiddagen är det fortfarande mestadels soligt, ibland också något molnigt. Från middagstid gestaltar sig vädret övervägande gråmulet, men till stor del torrt. Kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 2°C. Det blåser svag vind från nord.

Vädret i Kredarica, 27.05.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt snöblandat regn och regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 3 grader. På natten 1°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Passo Rolle, 27.05.2019

På måndag väntar vi oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 3°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Rudolfshütte, 27.05.2019

På måndag måste vi räkna med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 2°C. Det blåser en sydvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i , 27.05.2019

På måndag är det delvis något molnigt, delvis också soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder något omväxlande väder med enstaka regnskurar. På kvällen väntar oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Säntis, 27.05.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande övervägande gråmulet, men till stor del torrt. Från middagstid får vi utbrett dimmigt väder. På eftermiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 3 grader. På natten -1°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Zermatt, 27.05.2019

På måndag är det mycket soligt hela dagen. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Under natten blir det delvis molntäckt, delvis lite molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Zugspitze, 27.05.2019

Efter genomgående molnigt, men mestadels torrt väder på morgonen blir det molnigt väder med lokalt snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis runt -2 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 1 grader. På natten -3°C. Det blåser en svag vind som kommer från sydost.