Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Alperna

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Rome Tidszon: Europe/Rome

Moln

Moln Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Vädret i Bourg-Saint-Maurice, 04.06.2020

Efter molnigt väder med lätt regn från morgonen blir det redan under första hälften av dagen en övergång till omväxlande väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Dobbiaco/Toblach, 04.06.2020

Efter molntäckt, men övervägande torrt väder på förmiddagen blir det molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Feuerkogel, 04.06.2020

På torsdag är det mestadels soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till något omväxlande väder med enstaka skurar eller åska. Kvällen ger oss omväxlande molnigt väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, sydvind, som på natten vänder till nordväst.

Vädret i Grimsel-Hospiz, 04.06.2020

Efter mulet, men till stor del torrt väder på morgonen gestaltar sig vädret molnigt med lätt regn. Middagstiden visar sig med omväxlande väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Kredarica, 04.06.2020

På torsdag väntar vi oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 3 grader. På natten 1°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stormig, ostvind.

Vädret i Passo Rolle, 04.06.2020

Tidigt på morgonen är det fortfarande utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. På förmiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 3°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Rudolfshütte, 04.06.2020

På torsdagsförmiddagen är det fortfarande genomgående molnigt, men mestadels torrt. Från middagstid gestaltar sig vädret omväxlande molnigt med enstaka regnskurar. Kvällen ger oss mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 0°C. En till att börja med hård, i byar stormig, sydvind blir svag på natten.

Vädret i , 04.06.2020

På torsdag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Under natten till fredag får vi omväxlande molnigt väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Säntis, 04.06.2020

På torsdag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande med några regnskurar. Från middagstid får vi ostadigt väder med några regnskurar eller snöbyar. På kvällen råder mycket molnigt väder med snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 3 grader. På natten -3°C. En sydvästvind tilltar på natten och uppnår vindstyrka 8 i byar.

Vädret i Zermatt, 04.06.2020

Efter något omväxlande väder med enstaka regnskurar på morgonen gestaltar sig vädret utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. Middagstiden visar sig med omväxlande väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 3°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Zugspitze, 04.06.2020

På torsdag är det lite molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till något omväxlande väder med enstaka skurar eller åska. Den sena kvällen ger oss molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -1 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 3 grader. På natten -1°C. Vinden från väst vänder på natten till syd och blir tilltagande frisk, i byar hård.