Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Ukraina

Väder Kosovo Väder Polen Väder Asien Väder Moldavien Väder Bulgarien Väder Rumänien Väder Ungern Väder Vitryssland Väder Slovakien Väder Serbien
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Tjernivtsi TjernivtsiTjernivtsi Kiev KievKiev Mariupol Harbor Mariupol HarborMariupol Harbor Rivne RivneRivne Jalta JaltaJalta © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Kiev Tidszon: Europe/Kiev

Moln

Moln Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Chernivtsi, 30.05.2020

På fredag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Under natten till lördag sker det en övergång till molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 11°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, vind från nordvästlig riktning.

Vädret i Kiew/Kyiv, 30.05.2020

Tidigt på morgonen är det omväxlande molnigt med enstaka regnskurar. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Natten ger oss molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Mariupol, 30.05.2020

På fredag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande med några regnskurar. Mitt på dagen sker en övergång till nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Eftermiddagen ger oss omväxlande väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Rivne, 30.05.2020

På fredag får vi molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, nordvästvind.

Vädret i Simferopol, 30.05.2020

På fredag är det, under större delen av dagen, nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt. På kvällen väntar oss molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 12°C. Det friskar i en sydvästvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar hård.