Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Turkiet

Väder Grekland Väder Grekland Väder Grekland Väder Grekland Väder Grekland Väder Grekland Väder Grekland Väder Grekland Väder Asien Väder Bulgarien Väder Cypern
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Anamur AnamurAnamur Ankara AnkaraAnkara Bodrum BodrumBodrum Giresun GiresunGiresun Istanbul IstanbulIstanbul Kütahya KütahyaKütahya Malatya MalatyaMalatya © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Istanbul Tidszon: Europe/Istanbul

Flygväder

Flygväder Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Anamur, 24.08.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 26 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 26°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Bodrum, 24.08.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 27 grader. Under dagen stiger den till högst 35 grader. På natten 26°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Giresun, 24.08.2019

På lördag är det molnigt, tillfälligt också soligt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till lite molnigt eller stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Istanbul/Ataturk, 24.08.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, nordostvind.

Vädret i Kutahya, 24.08.2019

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Malatya/Erhac, 24.08.2019

På lördag är det, under större delen av dagen, mestadels soligt. På kvällen väntar oss övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. På natten sker det en övergång till ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 19°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Murted, Akinci AB, 24.08.2019

På lördag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 16°C. Sent på kvällen blåser det upp en måttlig, i byar hård, nordvind.