Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Tjeckien

Väder Polen Väder Tyskland Väder Ungern Väder Slovakien Väder Österrike Väder Polen
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Brno BrnoBrno Prag PragPrag Stachy StachyStachy © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Warsaw Tidszon: Europe/Warsaw

Temperatur

Temperatur Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Brno/Turany, 22.01.2020

På onsdag är det under dagen övervägande gråmulet, men till stor del torrt. På kvällen blir det molntäckt, men till stor del torrt väder. På natten blir det delvis molntäckt, delvis lite molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -5 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 4 grader. På natten 0°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Churanov, 22.01.2020

På onsdag är det ihållande soligt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -2 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 5 grader. På natten -4°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Prag/Praha-Libus, 22.01.2020

På onsdag är det under förmiddagen fortfarande övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Från middagstid får vi ibland mer och ibland mindre molnigt väder. På kvällen råder molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -4 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 6 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag västvind.