Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Tjeckien

Väder Polen Väder Tyskland Väder Ungern Väder Slovakien Väder Österrike Väder Polen
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Brno BrnoBrno Prag PragPrag Stachy StachyStachy © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Warsaw Tidszon: Europe/Warsaw

Sol

Sol Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vädret i Brno/Turany, 29.05.2020

Tidigt på morgonen är det omväxlande klart och molnigt. Redan på förmiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Natten ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 10°C. Det friskar i en nordvind på eftermiddagen och den blir måttlig.

Vädret i Churanov, 29.05.2020

På torsdag är det genomgående molnigt med lätt regn. Under natten som kommer råder molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Prag/Praha-Libus, 29.05.2020

På torsdagsförmiddagen är det fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid råder molntäckt, men mestadels torrt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag nordvind.