Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Storbritannien

Väder England Väder Skottland Väder Skottland Väder England Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Belgien Väder Nordirland Väder Frankrike Väder Skottland Väder England Väder Wales Väder Irland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick London LondonLondon Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/London Tidszon: Europe/London

Nederbörd

Nederbörd Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Belfast Airport, 05.06.2020

På fredag är det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från nordväst.

Vädret i Birmingham, 05.06.2020

Efter omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder på morgonen råder det tidvis molnigt väder med lokalt regn. Natten ger oss övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 7°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Cardiff, 05.06.2020

På fredag är det övervägande klart under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molnigt med lokalt regn. Den sena kvällen ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 8°C. Det blåser en västvind som är måttlig till frisk, i byar hård.

Vädret i Edinburgh, 05.06.2020

Tidigt på morgonen är det fortfarande ibland mer och ibland mindre molnigt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i , 05.06.2020

På fredag väntar vi oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 8°C. En västvind som friskar i på eftermiddagen blir frisk i genomsnitt, och hård i byar.

Vädret i , 05.06.2020

På fredag är det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 8°C. Det blåser en nordvästvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Lerwick, 05.06.2020

På fredag måste vi räkna med mycket molnigt och regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 8°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind inledningsvis från nord, vid middagstid från nordost.

Vädret i , 05.06.2020

På fredag är det molnigt, tillfälligt också soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. På kvällen råder lite molnigt eller stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från väst.

Vädret i , 05.06.2020

På fredag är det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 8°C. På eftermiddagen blåser det upp en frisk, i byar hård, västvind.

Vädret i Plymouth, 05.06.2020

På fredag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Kvällen ger oss lite molnigt eller stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, nordvästvind.