Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Storbritannien

Väder England Väder Skottland Väder Skottland Väder England Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Belgien Väder Nordirland Väder Frankrike Väder Skottland Väder England Väder Wales Väder Irland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick London LondonLondon Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/London Tidszon: Europe/London

Strömmar

Strömmar Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Vädret i Belfast Airport, 19.08.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen blir det molnigt, men torrt nästan överallt. Middagstiden visar sig med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 10°C. Det blåser svag vind som kommer från sydvästlig riktning.

Vädret i Birmingham, 19.08.2019

På måndag är det molnigt, tillfälligt också soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt regn. På kvällen väntar oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från sydväst.

Vädret i Cardiff, 19.08.2019

På måndag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder. På natten råder något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 13°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Edinburgh, 19.08.2019

På måndag väntar vi oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i , 19.08.2019

På måndag får vi molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i , 19.08.2019

Efter delvis molntäckt, delvis något molnigt väder på morgonen får vi molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från väst.

Vädret i Lerwick, 19.08.2019

På måndag får vi molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser en västvind som är måttlig till frisk, i byar hård.

Vädret i , 19.08.2019

På måndag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 11°C. Det blåser en sydvästvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i , 19.08.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 11°C. Det blåser en sydvästvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Plymouth, 19.08.2019

På måndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, västvind.