Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Storbritannien

Väder England Väder Skottland Väder Skottland Väder England Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Belgien Väder Nordirland Väder Frankrike Väder Skottland Väder England Väder Wales Väder Irland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick London LondonLondon Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/London Tidszon: Europe/London

Moln

Moln Europa

Strömmar

Strömmar Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Vädret i Belfast Airport, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det klart eller soligt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Natten ger oss omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Birmingham, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt, tillfälligt också soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Kvällen ger oss något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, västvind blir svag på natten.

Vädret i Cardiff, 28.05.2019

På tisdag är det omväxlande klart och molnigt under en längre tid. Kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från nordväst.

Vädret i Edinburgh, 28.05.2019

Efter mulet, men till stor del torrt väder på morgonen gestaltar sig vädret molnigt. Kvällen visar sig med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i , 28.05.2019

På tisdag är det, under större delen av dagen, omväxlande klart och molnigt. På kvällen väntar oss stjärnklart till något molnigt väder. På natten sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis lite molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i , 28.05.2019

På tisdag är det molnigt med lokalt regn hela dagen. Under natten sker det en övergång till molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från väst.

Vädret i Lerwick, 28.05.2019

På tisdag får vi molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 4°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, vind från västlig riktning.

Vädret i , 28.05.2019

Efter omväxlande klart och molnigt väder på morgonen råder det tidvis molnigt väder med lokalt regn. Kvällen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i , 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Mitt på dagen sker en övergång till soligt eller något molnigt väder. Kvällen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Plymouth, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 7°C. En måttlige nordvästvind avtar på natten och blåser i genomsnitt med styrka 2.