Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Storbritannien

Väder England Väder Skottland Väder Skottland Väder England Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Skottland Väder Belgien Väder Nordirland Väder Frankrike Väder Skottland Väder England Väder Wales Väder Irland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick London LondonLondon Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/London Tidszon: Europe/London

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Moln

Moln Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Vädret i Belfast Airport, 18.02.2020

På tisdag får vi molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 2°C. Det blåser en måttlig, i byar stark, vind från sydvästlig riktning.

Vädret i Birmingham, 18.02.2020

På tisdagsförmiddagen är det fortfarande delvis molntäckt, delvis något molnigt. Från middagstid gestaltar sig vädret molnigt med lätt regn. Natten ger oss omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 2°C. Det blåser en sydvästvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Cardiff, 18.02.2020

På tisdag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Under natten till onsdag får vi molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från väst.

Vädret i Edinburgh, 18.02.2020

På tisdag väntar vi oss något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 3°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind från väst.

Vädret i , 18.02.2020

Efter omväxlande molnigt väder med några regnskurar eller snöbyar på morgonen blir det något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 3°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, sydvästvind.

Vädret i , 18.02.2020

På tisdag måste vi räkna med något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 4°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, sydvästvind.

Vädret i Lerwick, 18.02.2020

På tisdag är det något omväxlande med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 3°C. En till att börja med stark, i byar stormig, västvind blir måttlig på natten.

Vädret i , 18.02.2020

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande klart eller soligt. Från middagstid får vi molnigt väder med lokalt regn. På kvällen råder omväxlande molnigt väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 3°C. En sydvästvind är inledningsvis frisk, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i , 18.02.2020

På tisdag väntar vi oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 2°C. Det blåser en sydvästvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Plymouth, 18.02.2020

På tisdag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Under natten till onsdag sker det en övergång till mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, västvind.