Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Slovakien

Väder Ukraina Väder Bulgarien Väder Polen Väder Bosnien-Hercegovina Väder Ungern Väder Slovenien Väder Ukraina Väder Tjeckien Väder Serbien Väder Kroatien Väder Österrike Väder Rumänien
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bratislava BratislavaBratislava Košice KošiceKošice Lučenec LučenecLučenec Nitra NitraNitra Prievidza PrievidzaPrievidza Žilina ŽilinaŽilina © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Budapest Tidszon: Europe/Budapest

Flygväder

Flygväder Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Vädret i Bratislava, 23.02.2020

På söndag är det molnigt med lokalt regn hela dagen. Den sena kvällen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Under natten blir det mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 6°C. En västvind, som i början fortfarande är svag, blir på natten frisk, i byar stormig, och vänder till nordväst.

Vädret i Dolny Hricov, 23.02.2020

På söndag väntar vi oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 2°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Kosice, Barca, 23.02.2020

På söndag är det molnigt, men övervägande torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Natten ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 4°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar stark, sydvästvind.

Vädret i Lucenec, 23.02.2020

På söndagsförmiddagen är det fortfarande molnigt, men övervägande torrt. Från middagstid råder molnigt väder med lokalt regn. Natten ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 4°C. Det friskar i en sydvästvind på natten och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Nitra, 23.02.2020

På söndag är det molnigt med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 5°C. Vinden från väst vänder på natten till nordväst och blir tilltagande frisk, i byar stormig.

Vädret i Prievidza, 23.02.2020

På söndag är det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 3°C. Det blåser svagt från sydväst.