Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Portugal

Väder Lissabon Väder Lissabon Väder Norte Väder Algarve Väder Centro Väder Alentejo Väder Spanien
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Beja BejaBeja Bragança BragançaBragança Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Faro FaroFaro Lissabon LissabonLissabon Porto PortoPorto Sagres SagresSagres © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT Tidszon: Etc/GMT

Sol

Sol Europa

Moln

Moln Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Beja, 18.10.2019

På fredag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. På kvällen väntar oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Bragança, 18.10.2019

Efter molnigt väder med lätt regn från morgonen blir det redan under första hälften av dagen mulet, men till stor del torrt. Eftermiddagen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i , 18.10.2019

På fredagsförmiddagen är det fortfarande mycket molnigt och regnigt. Från middagstid råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i , 18.10.2019

På förmiddagen är det fortfarande mycket molnigt och regnigt. Under andra hälften av dagen får vi molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i , 18.10.2019

Tidigt på morgonen är det klart eller soligt. Redan på förmiddagen råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Middagstiden ger oss soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i , 18.10.2019

På fredag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 17°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i , 18.10.2019

På fredag är det under dagen mulet, men till stor del torrt. På kvällen blir det molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen blir det delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Sagres, 18.10.2019

Tidigt på morgonen är det mestadels soligt. Redan på förmiddagen blir det övervägande gråmulet, men till stor del torrt. Kvällen visar sig med på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 18°C. Det blåser svagt från väst.