Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Portugal

Väder Lissabon Väder Lissabon Väder Norte Väder Algarve Väder Centro Väder Alentejo Väder Spanien
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Beja BejaBeja Bragança BragançaBragança Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Faro FaroFaro Lissabon LissabonLissabon Porto PortoPorto Sagres SagresSagres © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT Tidszon: Etc/GMT

Sol

Sol Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Beja, 29.03.2020

På söndag är det under dagen mestadels soligt. På kvällen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt väder. På natten blir det stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Bragança, 29.03.2020

På söndag är det mestadels molnfritt. Under natten till måndag råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i , 29.03.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i , 29.03.2020

På söndag är det, under större delen av dagen, mestadels molnfritt. På kvällen väntar oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. På natten sker det en övergång till molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i , 29.03.2020

På söndag är det molnigt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 12°C. En västvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i , 29.03.2020

Efter övervägande klart väder på morgonen råder det tidvis ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Eftermiddagen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i , 29.03.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Sagres, 29.03.2020

På söndag är det under dagen molnigt, men torrt nästan överallt. På kvällen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt väder. På natten blir det delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från nord.