Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Portugal

Väder Lissabon Väder Lissabon Väder Norte Väder Algarve Väder Centro Väder Alentejo Väder Spanien
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Beja BejaBeja Bragança BragançaBragança Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Faro FaroFaro Lissabon LissabonLissabon Porto PortoPorto Sagres SagresSagres © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Etc/GMT Tidszon: Etc/GMT

Nederbörd

Nederbörd Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Beja, 20.01.2020

På måndag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 5°C. En nordostvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir sent på kvällen svag.

Vädret i Bragança, 20.01.2020

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 1°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i , 20.01.2020

På måndag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en nordostvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i , 20.01.2020

På måndag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag, i byar hård, vind från nordostlig riktning.

Vädret i , 20.01.2020

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från nordost.

Vädret i , 20.01.2020

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 7°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från nordost.

Vädret i , 20.01.2020

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från nordost.

Vädret i Sagres, 20.01.2020

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 7°C. Det blåser en nordostvind som är svag till måttlig, i byar hård.