Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Nederländerna

Väder Tyskland Väder nordliga provinser Väder södra provinserna Väder nordliga provinser Väder nordliga provinser Väder Tyskland Väder nordliga provinser Väder nordliga provinser Väder västra provinser Väder västra provinser Väder nordliga provinser Väder södra provinserna Väder Frankrike Väder Frankrike Väder västra provinser Väder Belgien Väder nordliga provinser Väder södra provinserna Väder Tyskland Väder östra provinserna
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Brussels Tidszon: Europe/Brussels

Nederbörd

Nederbörd Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Vädret i Amsterdam-Airport, 07.12.2019

På lördag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Sent på kvällen råder molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 8°C. På natten blåser det en måttlig västvind, som på natten vänder till syd.

Vädret i De Kooy, 07.12.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen blir det molntäckt, men mestadels torrt. Middagstiden visar sig med molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 8°C. Det blåser en måttlig till frisk vind, inledningsvis från väst, sent på kvällen från sydväst.

Vädret i Deelen, 07.12.2019

På lördag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På kvällen råder molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag till måttlig vind som kommer från sydvästlig riktning.

Vädret i Eelde, 07.12.2019

På lördag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig molntäckt, men till stor del torrt. Under natten råder sedan molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag till måttlig vind, inledningsvis från väst, sent på kvällen från sydväst.

Vädret i Eindhoven, 07.12.2019

På lördag är det under förmiddagen fortfarande molntäckt, men till stor del torrt. Från middagstid får vi molnigt väder med lokalt regn. På eftermiddagen råder mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag till måttlig sydvästvind.

Vädret i Enschede, 07.12.2019

På lördag är det molnigt med lokalt regn under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag till måttlig vind som kommer från sydvästlig riktning.

Vädret i Gilze-Rijen, 07.12.2019

Efter molntäckt, men mestadels torrt väder på morgonen gestaltar sig vädret molnigt med lokalt regn. Kvällen visar sig med molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 7°C. Det blåser svag vind som kommer från sydvästlig riktning.

Vädret i Leeuwarden, 07.12.2019

På lördag är det molnigt med lokalt regn under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag till måttlig väst-, senare sydvästvind.

Vädret i Maastricht-Airport, 07.12.2019

Efter molnigt väder med lokalt regn på förmiddagen blir det molntäckt, men till stor del torrt väder resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag till måttlig sydvästvind.

Vädret i Rotterdam, 07.12.2019

På lördag är det molnigt med lokalt regn under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 8°C. Särskilt på morgonen blåser det en svag till måttlig vind från västlig riktning.

Vädret i Vlissingen, 07.12.2019

På lördag är det, under större delen av dagen, molntäckt, men mestadels torrt. På kvällen väntar oss delvis molnigt, delvis klart väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 8°C. Det blåser en måttlig till frisk vind, inledningsvis från väst, på natten från syd.

Vädret i Wijk aan Zee, 07.12.2019