Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Nederländerna

Väder Tyskland Väder nordliga provinser Väder södra provinserna Väder nordliga provinser Väder nordliga provinser Väder Tyskland Väder nordliga provinser Väder nordliga provinser Väder västra provinser Väder västra provinser Väder nordliga provinser Väder södra provinserna Väder Frankrike Väder Frankrike Väder västra provinser Väder Belgien Väder nordliga provinser Väder södra provinserna Väder Tyskland Väder östra provinserna
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Brussels Tidszon: Europe/Brussels

Nederbörd

Nederbörd Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Vädret i Amsterdam-Airport, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det något omväxlande med enstaka regnskurar. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 6°C. En måttlige nordvind avtar på natten och blåser i genomsnitt med styrka 2.

Vädret i De Kooy, 28.05.2019

På tisdag är det, under större delen av dagen, delvis molntäckt, delvis något molnigt. På kvällen väntar oss molntäckt, men mestadels torrt väder. På natten sker det en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 10°C. En frisk västvind avtar på natten och är då svag.

Vädret i Deelen, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid får vi något omväxlande väder med enstaka regnskurar. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Eelde, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lokalt regn. Från middagstid får vi nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. På natten råder molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 5°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig vind från nordlig riktning.

Vädret i Eindhoven, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lokalt regn. Mitt på dagen sker en övergång till något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Enschede, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid får vi omväxlande väder med några regnskurar. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Gilze-Rijen, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen blir det något omväxlande med enstaka regnskurar. Eftermiddagen visar sig med molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Leeuwarden, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Eftermiddagen ger oss delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 6°C. En måttlig nordvind avtar på natten och är då svag.

Vädret i Maastricht-Airport, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lokalt regn. Från middagstid får vi omväxlande väder med några regnskurar. På eftermiddagen råder något omväxlande väder med skurar eller åska lokalt. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Rotterdam, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande något omväxlande med enstaka regnskurar. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Eftermiddagen ger oss delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 6°C. En nordvind är inledningsvis måttlig, och blir svag på natten.

Vädret i Vlissingen, 28.05.2019

På tisdag är det något omväxlande med enstaka regnskurar under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt regn. På kvällen väntar oss molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. En nordvästvind avtar på natten, blir svag och vänder till nordlig riktning.

Vädret i Wijk aan Zee, 28.05.2019