Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Luxemburg

Väder Frankrike Väder Belgien Väder Tyskland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Brussels Tidszon: Europe/Brussels

Nederbörd

Nederbörd Europa

Sol

Sol Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i , 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. Redan på förmiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. Middagstiden ger oss något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Béiwen, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lokalt regn. Mitt på dagen sker en övergång till omväxlande molnigt väder med några regnskurar. Den sena kvällen ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Ëlwen, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt regn. Middagstiden visar sig med omväxlande molnigt väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 5°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Eschduerf, 28.05.2019

På tisdag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lokalt regn. Från middagstid får vi omväxlande väder med några regnskurar. Sent på kvällen råder stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Ettelbréck, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lätt regn. Middagstiden ger oss omväxlande väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Letzebuerg-Findel, 28.05.2019

Tidigt på morgonen är det soligt eller något molnigt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Middagstiden ger oss något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Péiteng, 28.05.2019

Efter mulet, men till stor del torrt väder på morgonen gestaltar sig vädret molnigt med lätt regn. Middagstiden visar sig med något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Stengefort, 28.05.2019

På tisdagsförmiddagen är det fortfarande mulet, men till stor del torrt. Från middagstid råder något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Den sena kvällen ger oss stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Waasserbëlleg, 28.05.2019

På tisdagsförmiddagen är det fortfarande utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. Från middagstid gestaltar sig vädret molnigt med lätt regn. Eftermiddagen ger oss något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvästvind.