Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Luxemburg

Väder Frankrike Väder Belgien Väder Tyskland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Brussels Tidszon: Europe/Brussels

Temperatur

Temperatur Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Vädret i , 07.12.2019

På lördag väntar vi oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag till måttlig sydvästvind.

Vädret i Béiwen, 07.12.2019

På lördagsförmiddagen är det fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid råder molntäckt, men till stor del torrt väder. Kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Ëlwen, 07.12.2019

På lördag måste vi räkna med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Eschduerf, 07.12.2019

På lördag är det genomgående molnigt med lätt regn. Under natten som kommer råder molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Ettelbréck, 07.12.2019

På lördag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Under natten sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Letzebuerg-Findel, 07.12.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Middagstiden ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 5°C. Det blåser svag vind från sydväst.

Vädret i Péiteng, 07.12.2019

På lördag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen råder mycket molnigt, men till stor del torrt väder. På kvällen väntar oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Stengefort, 07.12.2019

På lördag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Den sena kvällen ger oss molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Waasserbëlleg, 07.12.2019

På lördag är det under dagen molntäckt, men till stor del torrt. På kvällen blir det molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen blir det mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvästvind.