Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Luxemburg

Väder Frankrike Väder Belgien Väder Tyskland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Brussels Tidszon: Europe/Brussels

Flygväder

Flygväder Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Vädret i , 20.08.2019

På tisdag är det molntäckt, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. På kvällen väntar oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Béiwen, 20.08.2019

På tisdag är det, under större delen av dagen, ihållande soligt. På kvällen väntar oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Sent på kvällen sker det en övergång till mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Ëlwen, 20.08.2019

Tidigt på morgonen är det ibland mer och ibland mindre molnigt. Redan på förmiddagen blir det mestadels soligt. Kvällen visar sig med molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Eschduerf, 20.08.2019

På tisdag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. På eftermiddagen råder omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen väntar oss mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Ettelbréck, 20.08.2019

Tidigt på morgonen är det molntäckt, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen råder övervägande klart väder. Kvällen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Letzebuerg-Findel, 20.08.2019

På tisdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Péiteng, 20.08.2019

Tidigt på morgonen är det övervägande gråmulet, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen råder mestadels soligt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Stengefort, 20.08.2019

På tisdag är det, under större delen av dagen, omväxlande molnigt, men oftast torrt. På kvällen väntar oss molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Waasserbëlleg, 20.08.2019

Efter utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt väder på morgonen råder det tidvis klart eller soligt väder. Kvällen ger oss övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag nordvind.