Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Luxemburg

Väder Frankrike Väder Belgien Väder Tyskland
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxemburg LuxemburgLuxemburg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Brussels Tidszon: Europe/Brussels

Temperatur

Temperatur Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i , 11.04.2020

På lördag är det under dagen delvis molntäckt, delvis något molnigt. På kvällen blir det något molnigt väder. Sent på kvällen blir det stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Béiwen, 11.04.2020

På lördag är det, under större delen av dagen, soligt. På kvällen väntar oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Ëlwen, 11.04.2020

På lördag är det, under större delen av dagen, molnigt, tillfälligt också soligt. På kvällen väntar oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till lite molnigt eller stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Eschduerf, 11.04.2020

På lördag är det, under större delen av dagen, ibland mer och ibland mindre molnigt. På kvällen väntar oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Ettelbréck, 11.04.2020

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Letzebuerg-Findel, 11.04.2020

På lördag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Péiteng, 11.04.2020

Efter omväxlande klart och molnigt väder på morgonen blir det ihållande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Stengefort, 11.04.2020

På lördag är det, under större delen av dagen, mestadels soligt. På kvällen väntar oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till lite molnigt eller stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Waasserbëlleg, 11.04.2020

På lördag är det under dagen ibland mer och ibland mindre molnigt. På kvällen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Sent på kvällen blir det klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från nordost.