Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Lichtenstein

Väder Tyskland Väder Österrike Väder Schweiz
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Sol

Sol Europa

Nederbörd

Nederbörd Europa

Strömmar

Strömmar Europa

Vädret i , 28.05.2019

Efter delvis soligt väder på morgonen råder det tidvis molntäckt, men mestadels torrt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Dornbirn, 28.05.2019

På tisdag är det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. På natten väntar oss mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Malbun, 28.05.2019

På tisdag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till molnigt väder med lätt snöblandat regn och regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Mels-Heiligkreuz, 28.05.2019

På tisdag väntar vi oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Planken, 28.05.2019

På tisdag måste vi räkna med mycket molnigt och regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Ruggell, 28.05.2019

På tisdag får vi mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Saas/Prättigau, 28.05.2019

På tisdag får vi molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Säntis, 28.05.2019

På tisdag måste vi räkna med mycket molnigt väder med snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 1 grader. På natten -5°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Schaan, 28.05.2019

På tisdag är det, under större delen av dagen, molnigt med lätt regn. På kvällen väntar oss omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i , 28.05.2019

På tisdag måste vi räkna med mycket molnigt och regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Steg, 28.05.2019

På tisdag är det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 3°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Vaduz, 28.05.2019

På tisdag får vi mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag nordvind.