Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Lichtenstein

Väder Tyskland Väder Österrike Väder Schweiz
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Nederbörd

Nederbörd Europa

Sol

Sol Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i , 18.10.2019

På torsdag är det under dagen mestadels soligt. På kvällen blir det molnigt, men torrt väder nästan överallt. Sent på kvällen blir det tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Dornbirn, 18.10.2019

På torsdag är det delvis molntäckt, delvis något molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till delvis soligt väder. Den sena kvällen ger oss utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Malbun, 18.10.2019

På torsdag är det lite molnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Sent på kvällen råder utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Mels-Heiligkreuz, 18.10.2019

På torsdag är det lite molnigt hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig mulet, men till stor del torrt. Under natten råder sedan delvis molntäckt, delvis lite molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Planken, 18.10.2019

På torsdag är det mestadels soligt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Ruggell, 18.10.2019

På torsdag är det under dagen lite molnigt. På kvällen blir det delvis molntäckt, delvis lite molnigt väder. Sent på kvällen blir det utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Saas/Prättigau, 18.10.2019

På torsdag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Säntis, 18.10.2019

På torsdag är det mestadels soligt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 2°C. Det friskar i en sydvästvind på natten och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Schaan, 18.10.2019

På torsdag är det lite molnigt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Sent på kvällen råder mulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i , 18.10.2019

På torsdag är det mestadels soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Steg, 18.10.2019

På torsdag är det lite molnigt hela dagen. Den sena kvällen ger oss mulet, men till stor del torrt väder. Under natten blir det tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Vaduz, 18.10.2019

På torsdag är det lite molnigt under en längre tid. Kvällen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag sydostvind.