Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Lichtenstein

Väder Tyskland Väder Österrike Väder Schweiz
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Zurich Tidszon: Europe/Zurich

Flygväder

Flygväder Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Vädret i , 13.07.2020

På måndag är det, under större delen av dagen, mestadels soligt. På kvällen väntar oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Sent på kvällen sker det en övergång till ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Dornbirn, 13.07.2020

På måndag är det under dagen molnigt, men torrt nästan överallt. På kvällen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Sent på kvällen blir det mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Malbun, 13.07.2020

Tidigt på morgonen är det fortfarande molntäckt, men mestadels torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Mels-Heiligkreuz, 13.07.2020

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Planken, 13.07.2020

På måndag är det, under större delen av dagen, genomgående soligt. På kvällen väntar oss tidvis något molnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Ruggell, 13.07.2020

På måndag är det, under större delen av dagen, mestadels soligt. På kvällen väntar oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Saas/Prättigau, 13.07.2020

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Säntis, 13.07.2020

På måndag är det delvis något molnigt, delvis också soligt under en längre tid. Sent på kvällen råder stjärnklart till något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 3°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Schaan, 13.07.2020

På måndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 15°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i , 13.07.2020

På måndag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Steg, 13.07.2020

På måndag är det delvis soligt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Vaduz, 13.07.2020

På måndag är det klart eller soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 14°C. Det blåser en svag nordvästvind.