Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Island

 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavik ReykjavikReykjavik © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Atlantic/Reykjavik Tidszon: Atlantic/Reykjavik

Sol

Sol Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Vädret i Akureyri, 23.02.2020

Tidigt på morgonen är det fortfarande omväxlande molnigt med enstaka snöbyar. På förmiddagen råder molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -5 grader och når under dagen fryspunkten. På natten -2°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Keflavikurflugvollur, 23.02.2020

På söndag är det molnigt med lätt snöfall under en längre tid. Kvällen ger oss omväxlande molnigt väder med enstaka snöbyar. Temperaturen ligger inledningsvis runt -1 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 2 grader. På natten 1°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, västvind, som på natten vänder till syd.

Vädret i Reykjavik Airport, 23.02.2020

På söndag är det molnigt med lätt snöfall under en längre tid. På eftermiddagen råder omväxlande molnigt väder med enstaka snöbyar. Temperaturen ligger inledningsvis runt -2 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 2 grader. På natten 0°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.