Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Grekland

Väder Turkiet Väder Turkiet Väder Turkiet Väder Turkiet Väder Turkiet Väder Turkiet Väder Serbien Väder Turkiet Väder Turkiet Väder Serbien Väder Albanien Väder Montenegro Väder Turkiet Väder Bulgarien Väder Makedonien Väder Kosovo
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Alexandroupolis AlexandroupolisAlexandroupolis Aten AtenAten Heraklion HeraklionHeraklion Kos KosKos Lárissa LárissaLárissa Preveza PrevezaPreveza Skyros SkyrosSkyros Thessaloníki ThessaloníkiThessaloníki Tripoli TripoliTripoli © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Athens Tidszon: Europe/Athens

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Sol

Sol Europa

Strömmar

Strömmar Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i Alexandroupoli/Intl, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 18°C. En nordostvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Athen/Athinai Intl, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 34 grader. På natten 23°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Heraklion/Intl, 20.08.2019

På tisdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 22 grader. Under dagen stiger den till högst 27 grader. På natten 22°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från nordväst.

Vädret i Kos/Intl, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 23°C. Det blåser en nordvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Larissa/Intl, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 33 grader. På natten 17°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Preveza, 20.08.2019

På tisdag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 23 grader. Under dagen stiger den till högst 32 grader. På natten 22°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, nordostvind blir svag på natten.

Vädret i Skyros/Intl, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 21 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 22°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, nordostvind. Den avtar på kvällen, blir sedan svag och vänder till nord.

Vädret i Thessaloniki/Intl, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 20 grader. Under dagen stiger den till högst 31 grader. På natten 19°C. Det friskar i en sydvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Tripolis/Intl, 20.08.2019

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 30 grader. På natten 15°C. En måttlige nordvind avtar på kvällen och blåser i genomsnitt med styrka 2.