Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Frankrike

Väder Tyskland Väder Storbritannien Väder Poitou-Charentes Väder Storbritannien Väder Schweiz Väder Schweiz Väder Poitou-Charentes Väder Provence-Alpes-Côte d'Azur Väder Spanien Väder Nederländerna Väder Nederländerna Väder Nederländerna Väder Lorraine Väder Lichtenstein Väder Andorra Väder Italien Väder Schweiz Väder Nederländerna Väder Franche-Comté Väder Italien Väder Rhône-Alpes Väder Picardie Väder Lorraine Väder Basse-Normandie Väder Tyskland Väder Österrike Väder Poitou-Charentes Väder Luxemburg Väder Storbritannien Väder Champagne-Ardenne Väder Bretagne Väder Bourgogne Väder Auvergne Väder Korsika Väder Belgien Väder Haute-Normandie Väder Spanien Väder Île-de-France Väder Centre Väder Pays-de-la-Loire Väder Nord-Pas-de-Calais Väder Provence-Alpes-Côte d'Azur Väder Alsace Väder Languedoc-Roussillon Väder Limousin Väder Midi-Pyrénées Väder Aquitaine
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Lille LilleLille Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Paris ParisParis Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Paris Tidszon: Europe/Paris

Lufttryck

Lufttryck Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Ajaccio, 05.06.2020

Efter omväxlande molnigt väder med några regnskurar från morgonen blir det redan under första hälften av dagen en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 15°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, sydvästvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Besançon, 05.06.2020

På fredag är det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Biarritz, 05.06.2020

På fredag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molntäckt, men mestadels torrt. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 15 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från väst.

Vädret i Bordeaux, 05.06.2020

På fredag får vi molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 15°C. En västvind är inledningsvis frisk, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Brest, 05.06.2020

På fredag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid får vi mycket molnigt, men till stor del torrt väder. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, nordvästvind.

Vädret i Caen, 05.06.2020

På fredagsförmiddagen är det fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid råder mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 10°C. En västvind är inledningsvis frisk, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i , 05.06.2020

Efter molnigt väder med lätt regn från morgonen blir det redan under första hälften av dagen mestadels soligt, ibland också något molnigt. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Lille, 05.06.2020

På fredag är det under dagen molnigt med lätt regn. På kvällen blir det delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. På natten blir det molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i , 05.06.2020

På fredag är det molnigt med lokalt regn under en längre tid. På eftermiddagen råder delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Sent på kvällen väntar oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Marseille, 05.06.2020

På fredag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 16 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 16°C. Det blåser en frisk, i byar hård, nordvästvind. Den avtar på natten, blir sedan svag och vänder till väst.

Vädret i , 05.06.2020

På fredag får vi molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från sydväst.

Vädret i Nantes, 05.06.2020

På fredag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig omväxlande molnigt, men oftast torrt. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i , 05.06.2020

Tidigt på morgonen är det fortfarande omväxlande molnigt, men oftast torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. Vinden från nordväst, senare från sydväst, blir inledningsvis måttlig, i byar hård, och på natten bara svag.

Vädret i Poitiers, 05.06.2020

Tidigt på morgonen är det molntäckt, men mestadels torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt regn. Den sena kvällen visar sig med genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, västvind, som sent på kvällen vänder till sydväst.

Vädret i Toulouse-Blagnac, 05.06.2020

På fredag är det molnigt med lokalt regn under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 14°C. En till att börja med frisk, i byar hård, västvind blir svag på natten.