Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Danmark

Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Mitteljütland Väder Tyskland Väder Tyskland Väder Mitteljütland Väder Nordjütland Väder Seeland Väder Mitteljütland Väder Südjütland Väder Südjütland Väder Mitteljütland Väder Polen Väder Polen Väder Südjütland Väder Sverige Väder Südjütland Väder Nordjütland Väder Seeland Väder Sverige Väder Tyskland Väder Seeland Väder Hovedstaden Väder Nordjütland Väder Südjütland Väder Hovedstaden Väder Südjütland Väder Seeland Väder Polen Väder Seeland Väder Nordjütland Väder Südjütland Väder Hovedstaden Väder Tyskland Väder Nordjütland Väder Seeland Väder Südjütland Väder Sverige Väder Mitteljütland Väder Bornholm Väder Polen Väder Norge
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Åbenrå ÅbenråÅbenrå Ålborg ÅlborgÅlborg Århus ÅrhusÅrhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg Köpenhamn KöpenhamnKöpenhamn © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Copenhagen Tidszon: Europe/Copenhagen

Sol

Sol Europa

Moln

Moln Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vädret i Aalborg, 18.10.2019

Tidigt på morgonen är det ibland mer och ibland mindre molnigt. Redan på förmiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. Eftermiddagen ger oss något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 10°C. Det friskar i en sydostvind på natten och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Århus-Lufthavn, 18.10.2019

På fredagsförmiddagen är det fortfarande soligt eller något molnigt. Från middagstid råder molnigt väder med lätt regn. Eftermiddagen ger oss något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Esbjerg, 18.10.2019

På fredag är det molnigt med lokalt regn under en längre tid. På eftermiddagen råder något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, sydvind.

Vädret i Gedser Odde, 18.10.2019

På fredag är det genomgående molnigt, men mestadels torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Den sena kvällen ger oss stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. Det blåser en sydvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Karup, 18.10.2019

På fredag är det molnigt med lokalt regn under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Kopenhagen-Lufthavn, 18.10.2019

På fredagsförmiddagen är det fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid råder omväxlande klart och molnigt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser en sydvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Odense/Beldringe, 18.10.2019

På fredag är det under förmiddagen fortfarande soligt eller något molnigt. Från middagstid får vi molnigt väder med lätt regn. På eftermiddagen råder något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. Det friskar i en sydvind sent på kvällen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Rønne, 18.10.2019

På fredag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lokalt regn. Från middagstid får vi molntäckt, men till stor del torrt väder. På eftermiddagen råder ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind som kommer från sydlig, senare sydvästlig, riktning.

Vädret i Skagen, 18.10.2019

På fredagsförmiddagen är det fortfarande mestadels soligt. Från middagstid råder molnigt väder med lokalt regn. Kvällen ger oss något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 10°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, sydostvind, som sent på kvällen vänder till syd.

Vädret i Skrydstrup, 18.10.2019

Efter mulet, men till stor del torrt väder på morgonen råder det tidvis molnigt väder med lokalt regn. Eftermiddagen ger oss omväxlande molnigt väder med några regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. På natten blåser det upp en måttlig, i byar hård, sydvind.

Vädret i Thisted-Silstrup, 18.10.2019

På fredagsförmiddagen är det fortfarande molnigt med lokalt regn. Från middagstid råder molntäckt, men till stor del torrt väder. Eftermiddagen ger oss något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind inledningsvis från ost, på natten från sydväst.