Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Belgien

Väder Nederländerna Väder Flandern Väder Wallonien Väder Tyskland Väder Nederländerna Väder Tyskland Väder Flandern Väder Nederländerna Väder Wallonien Väder Frankrike Väder Luxemburg
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Bryssel BrysselBryssel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Liège LiègeLiège Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Brussels Tidszon: Europe/Brussels

Strömmar

Strömmar Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i , 19.08.2019

På måndag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 14 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag till måttlig vind som kommer från sydvästlig riktning.

Vädret i , 19.08.2019

På måndag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag till måttlig vind som kommer från sydvästlig riktning.

Vädret i Charleroi, 19.08.2019

På måndag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 12°C. Det blåser svag till måttlig vind från sydvästlig riktning.

Vädret i , 19.08.2019

På måndag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i , 19.08.2019

På måndag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 12°C. En måttlig sydvästvind avtar sent på kvällen och är då svag.

Vädret i , 19.08.2019

På måndag är det molnigt, tillfälligt också soligt. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 13°C. En sydvästvind är inledningsvis frisk, och blir svag på natten.

Vädret i , 19.08.2019

På måndag kan vi räkna med något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 12°C. En måttlige sydvästvind avtar sent på kvällen och blåser i genomsnitt med styrka 2.

Vädret i St-Hubert, 19.08.2019

Efter delvis soligt väder på förmiddagen blir det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från väst.