Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Belgien

Väder Nederländerna Väder Flandern Väder Wallonien Väder Tyskland Väder Nederländerna Väder Tyskland Väder Flandern Väder Nederländerna Väder Wallonien Väder Frankrike Väder Luxemburg
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Bryssel BrysselBryssel Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Liège LiègeLiège Oostende OostendeOostende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Brussels Tidszon: Europe/Brussels

Temperatur

Temperatur Europa

Flygväder

Flygväder Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Vädret i , 31.05.2020

På söndag är det mycket soligt hela dagen. Under natten sker det en övergång till molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i , 31.05.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Charleroi, 31.05.2020

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 11°C. Det friskar i en nordostvind på kvällen och den blir måttlig.

Vädret i , 31.05.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i , 31.05.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 12°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig vind från nordostlig riktning.

Vädret i , 31.05.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från nordost.

Vädret i , 31.05.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 22 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i St-Hubert, 31.05.2020

På söndag är det mestadels soligt hela dagen. Under natten till måndag sker det en övergång till omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag ostvind.