Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Thüringen

Väder Niedersachsen Väder Tjeckien Väder Bayern Väder Brandenburg Väder Hessen Väder Niedersachsen Väder Sachsen-Anhalt Väder Nordrhein-Westfalen Väder Sachsen
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Erfurt ErfurtErfurt Heiligenstadt (Heilbad) Heiligenstadt (Heilbad)Heiligenstadt (Heilbad) Meiningen MeiningenMeiningen Neuhaus am Rennweg Neuhaus am RennwegNeuhaus am Rennweg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Berlin Tidszon: Europe/Berlin

Flygväder

Flygväder Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Erfurt-Flughafen, 10.12.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen råder omväxlande klart och molnigt väder. Middagstiden ger oss omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 1°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind inledningsvis från sydväst, på eftermiddagen från väst.

Vädret i Heilbad Heiligenstadt, 10.12.2019

På tisdag är det under dagen omväxlande molnigt med enstaka regnskurar. På kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. På natten blir det omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 1°C. En västvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på kvällen svag.

Vädret i Meiningen, 10.12.2019

På tisdag är det omväxlande molnigt med enstaka regnskurar hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig molnigt med lätt regn. Under natten råder sedan molnigt väder med lätt snöblandat regn och regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 1°C. Det blåser en svag till måttlig västvind.

Vädret i Neuhaus am Rennweg, 10.12.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt snöblandat regn och regn. Redan på förmiddagen råder omväxlande molnigt väder med några regnskurar eller snöbyar. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lätt snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 2 grader. På natten -2°C. Det blåser en sydvästvind som är svag till måttlig, i byar hård.