Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Schleswig-Holstein

Väder Niedersachsen Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Mecklenburg-Vorpommern Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Bremen Väder Niedersachsen Väder Bremen Väder Niedersachsen Väder Hamburg Väder Brandenburg Väder Mecklenburg-Vorpommern
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap List ListList Helgoland HelgolandHelgoland Itzehoe ItzehoeItzehoe Husum HusumHusum Glücksburg-Meierwik Glücksburg-MeierwikGlücksburg-Meierwik Quickborn QuickbornQuickborn Lübeck LübeckLübeck © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Berlin Tidszon: Europe/Berlin

Flygväder

Flygväder Europa

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Vädret i Glücksburg-Meierwik, 16.12.2019

Efter omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar från morgonen blir det redan under första hälften av dagen en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 6°C. Det blåser en sydvästvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Helgoland-Südhafen, 16.12.2019

På måndagsförmiddagen är det fortfarande delvis molntäckt, delvis något molnigt. Från middagstid råder molntäckt, men till stor del torrt väder. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 7°C. Det blåser en stark sydvind som sent på kvällen avtar till styrka 4 och vänder till sydost.

Vädret i Husum, 16.12.2019

På måndag är det genomgående övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Under natten som kommer råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Itzehoe-Flugplatz, 16.12.2019

På måndag är det mestadels soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen väntar oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Kiel-Holtenau, 16.12.2019

Tidigt på morgonen är det mestadels soligt. Redan på förmiddagen blir det delvis molntäckt, delvis något molnigt. Kvällen visar sig med molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i List/Sylt, 16.12.2019

Tidigt på morgonen är det omväxlande molnigt med enstaka regnskurar. Redan på förmiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Middagstiden ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 6°C. En till att börja med frisk, i byar hård, sydvind blir svag på natten.

Vädret i Lübeck, 16.12.2019

På måndag är det delvis molntäckt, delvis något molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Quickborn, 16.12.2019

Efter delvis soligt väder på morgonen råder det tidvis omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag sydvind.