Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Sachsen

Väder Sachsen
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Dresden DresdenDresden Görlitz GörlitzGörlitz Oderwitz OderwitzOderwitz Leipzig LeipzigLeipzig Plauen PlauenPlauen Chemnitz ChemnitzChemnitz Fichtelberg FichtelbergFichtelberg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Berlin Tidszon: Europe/Berlin

Flygväder

Flygväder Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Vädret i Chemnitz, 16.12.2019

På måndag är det mestadels soligt, ibland också något molnigt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 7°C. Det blåser svag till måttlig vind från sydlig riktning.

Vädret i Dresden-Flughafen, 16.12.2019

Efter delvis soligt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Kvällen ger oss ibland molnigt, men övervägande stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 7°C. Det blåser svag till måttlig vind från sydostlig riktning.

Vädret i Fichtelberg, 16.12.2019

På måndag är det nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 5 grader. På natten 5°C. På förmiddagen blåser det en stark sydvästvind, som på förmiddagen vänder till syd.

Vädret i Görlitz-Flugplatz, 16.12.2019

På måndag är det delvis molntäckt, delvis något molnigt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 6°C. Det blåser en sydvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Leipzig-Stadtwerke, 16.12.2019

På måndag är det molntäckt, men mestadels torrt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig mestadels soligt. Natten ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Oderwitz/Dorf, 16.12.2019


Vädret i Plauen, 16.12.2019

På måndag är det molntäckt, men mestadels torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag, i byar stark, vind från sydlig riktning.