Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Sachsen-Anhalt

Väder Brandenburg Väder Berlin Väder Thüringen Väder Berlin Väder Brandenburg Väder Region Magdeburg Väder Region Dessau Väder Region Halle Väder Sachsen Väder Niedersachsen
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Aschersleben AscherslebenAschersleben Seehausen SeehausenSeehausen Gardelegen GardelegenGardelegen Magdeburg MagdeburgMagdeburg Brocken BrockenBrocken Mücheln (Geiseltal) Mücheln (Geiseltal)Mücheln (Geiseltal) Wittenberg WittenbergWittenberg © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Berlin Tidszon: Europe/Berlin

Flygväder

Flygväder Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Strömmar

Strömmar Europa

Vädret i Aschersleben, 14.12.2019

Tidigt på morgonen är det delvis soligt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt regn. Den sena kvällen visar sig med på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 3°C. Det friskar i en sydvästvind vid middagstid och den är måttlig, i byar hård.

Vädret i Brocken, 14.12.2019

På lördag måste vi räkna med molnigt väder med lätt snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis runt -5 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -2 grader. På natten -4°C. Särskilt på morgonen blåser det stormig, i byar orkanartad, sydvästvind.

Vädret i Gardelegen, 14.12.2019

På lördag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Sent på kvällen råder molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 2°C. Det blåser svag vind som kommer från sydvästlig riktning.

Vädret i Magdeburg, 14.12.2019

På lördag är det molnigt med lokalt regn under en längre tid. Sent på kvällen råder delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 3°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Mücheln (Geiseltal), 14.12.2019

Tidigt på morgonen är det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Redan på förmiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. Den sena kvällen ger oss mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 4°C. Det blåser en sydvästvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Seehausen, 14.12.2019

På lördag är det genomgående molnigt med lätt regn. Under natten som kommer råder mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 2°C. Det blåser en svag till måttlig vind som kommer från sydvästlig riktning.

Vädret i Wittenberg, 14.12.2019

På lördag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Den sena kvällen ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Under natten blir det delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 2°C. Det blåser svag vind som kommer från sydvästlig riktning.