Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Rheinland-Pfalz

Väder Region Trier Väder Belgien Väder Belgien Väder Frankrike Väder Hessen Väder Nederländerna Väder Region Rheinhessen-Pfalz Väder Nordrhein-Westfalen Väder Saarland Väder Region Koblenz Väder Baden-Württemberg Väder Region Trier Väder Belgien Väder Luxemburg
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Koblenz KoblenzKoblenz Hahn HahnHahn Wörth (Rhein) Wörth (Rhein)Wörth (Rhein) Trier TrierTrier © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Berlin Tidszon: Europe/Berlin

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Sol

Sol Europa

Vädret i Hahn/Hunsrück, 15.12.2019

På söndag är det molnigt med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 5°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Koblenz-EVM, 15.12.2019

På söndag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Natten ger oss molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Trier, 15.12.2019

På söndag är det mycket molnigt och regnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 7°C. En sydvästvind är inledningsvis frisk, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Wörth/Pfalz, 15.12.2019

På söndag måste vi räkna med molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 8°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, sydvästvind blir svag på natten.