Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Hamburg

Väder Niedersachsen Väder Niedersachsen Väder Niedersachsen Väder Niedersachsen Väder Schleswig-Holstein
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Hamburg-Veddel Hamburg-VeddelHamburg-Veddel Hamburg-Flughafen Hamburg-FlughafenHamburg-Flughafen Hamburg-Neuwiedenthal Hamburg-NeuwiedenthalHamburg-Neuwiedenthal © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Berlin Tidszon: Europe/Berlin

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Moln

Moln Europa

Vädret i Hamburg-Flughafen, 10.12.2019

På tisdag är det omväxlande molnigt med enstaka regnskurar under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 3°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, sydvästvind.

Vädret i Hamburg-Neuwiedenthal, 10.12.2019

På tisdag är det molntäckt, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen väntar oss molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 3°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, sydvästvind.

Vädret i Hamburg-Veddel, 10.12.2019

På tisdag är det molntäckt, men till stor del torrt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, sydvind, som på kvällen vänder till väst.