Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Hamburg

Väder Niedersachsen Väder Niedersachsen Väder Niedersachsen Väder Niedersachsen Väder Schleswig-Holstein
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Hamburg-Veddel Hamburg-VeddelHamburg-Veddel Hamburg-Flughafen Hamburg-FlughafenHamburg-Flughafen Hamburg-Neuwiedenthal Hamburg-NeuwiedenthalHamburg-Neuwiedenthal © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Berlin Tidszon: Europe/Berlin

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Europa

Lufttryck

Lufttryck Europa

Vädret i Hamburg-Flughafen, 22.01.2020

Efter molnigt väder med lätt regn på morgonen blir det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 2°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Hamburg-Neuwiedenthal, 22.01.2020

På onsdag är det mycket molnigt, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen råder delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 3°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Hamburg-Veddel, 22.01.2020

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen blir det mycket molnigt, men till stor del torrt. Den sena kvällen visar sig med omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 3°C. En västvind är inledningsvis måttlig, och blir svag på natten.