Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Västra Götalands län

Väder Norge Väder Norge Väder Norge Väder Norge Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Östergötlands län Väder Kronobergs län Väder Hallands län Väder Norge Väder Värmlands län Väder Jönköpings län Väder Örebro län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Borås BoråsBorås Falköping FalköpingFalköping Göteborg GöteborgGöteborg Lidköping LidköpingLidköping Skövde SkövdeSkövde Tanum TanumTanum Trollhättan TrollhättanTrollhättan Mellerud MellerudMellerud Dals-Ed Dals-EdDals-Ed © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Strömmar

Strömmar Sverige

Moln

Moln Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Vädret i Bergarud, 25.11.2017

På lördag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till lite molnigt eller stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 2°C. Det blåser en sydvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Blomskog, 25.11.2017

Tidigt på morgonen är det omväxlande molnigt med enstaka snöbyar. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till mulet, men till stor del torrt väder. Kvällen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 3 grader. På natten 1°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Göteborg, 25.11.2017

På lördag är det under dagen mycket soligt. På kvällen blir det något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Sent på kvällen blir det klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Hud, 25.11.2017

På lördag är det molntäckt, men till stor del torrt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 2°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Kymbo, 25.11.2017

På lördag är det under dagen mestadels molnfritt. På kvällen blir det molnigt väder. På natten blir det molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 3 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Lidköping, 25.11.2017

På lördag är det mycket molnigt, men till stor del torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 2°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från syd.

Vädret i Rangedala, 25.11.2017

På lördag är det under dagen på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt. På kvällen blir det omväxlande molnigt väder med enstaka snöbyar. Sent på kvällen blir det omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 3 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i skövde, 25.11.2017

På lördag väntar vi oss mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 1°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Torpabron, 25.11.2017

På lördag är det molnigt, men torrt nästan överallt under en längre tid. På eftermiddagen råder övervägande soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 5 grader. På natten 2°C. Det blåser svagt från syd.