Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Västra Götalands län

Väder Norge Väder Norge Väder Norge Väder Norge Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Östergötlands län Väder Kronobergs län Väder Hallands län Väder Norge Väder Värmlands län Väder Jönköpings län Väder Örebro län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Borås BoråsBorås Falköping FalköpingFalköping Göteborg GöteborgGöteborg Lidköping LidköpingLidköping Skövde SkövdeSkövde Tanum TanumTanum Trollhättan TrollhättanTrollhättan Mellerud MellerudMellerud Dals-Ed Dals-EdDals-Ed © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Vädret i Bergarud, 27.05.2019

På måndagsförmiddagen är det fortfarande övervägande gråmulet, men till stor del torrt. Från middagstid råder molnigt väder med lokalt regn. Kvällen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 9°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar stark, sydvästvind.

Vädret i Blomskog, 27.05.2019

Tidigt på morgonen är det ibland mer och ibland mindre molnigt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt regn. Den sena kvällen visar sig med tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Göteborg, 27.05.2019

På måndagsförmiddagen är det fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid råder mulet, men till stor del torrt väder. Eftermiddagen ger oss molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Hud, 27.05.2019

Efter molntäckt, men mestadels torrt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen molnigt med lokalt regn. Middagstiden ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Kymbo, 27.05.2019

På måndag är det under förmiddagen fortfarande mulet, men till stor del torrt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Eftermiddagen ger oss på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 8°C. Det friskar i en sydvästvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Lidköping, 27.05.2019

Efter molnigt väder med lätt regn på morgonen gestaltar sig vädret mulet, men till stor del torrt. Middagstiden visar sig med molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 9°C. På eftermiddagen blåser det upp en måttlig, i byar stark, sydvästvind.

Vädret i Rangedala, 27.05.2019

På måndag måste vi räkna med molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i skövde, 27.05.2019

På måndag är det mulet, men till stor del torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Torpabron, 27.05.2019

Efter molntäckt, men övervägande torrt väder på morgonen gestaltar sig vädret molnigt med lokalt regn. Middagstiden visar sig med mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 9°C. Det friskar i en sydvästvind på eftermiddagen och den är måttlig, i byar stark.