Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Västernorrlands län

Väder Jämtlands län Väder Jämtlands län Väder Västerbottens län Väder Gävleborgs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Härnösand HärnösandHärnösand Junsele JunseleJunsele Örnsköldsvik ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik Sundsvall SundsvallSundsvall Sollefteå SollefteåSollefteå Ånge ÅngeÅnge © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Flygväder

Flygväder Sverige

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Vädret i Junsele A, 23.09.2017

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt med lokalt regn. På förmiddagen råder molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Kramfors, 23.09.2017

Efter molnigt väder med lokalt regn från morgonen blir det redan under första hälften av dagen en övergång till molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Lungo, 23.09.2017

På lördag är det molntäckt, men till stor del torrt hela dagen. Under natten som kommer får vi något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 11°C. Det blåser en nordostvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Örnsköldsvik, 23.09.2017

Efter molnigt väder med lätt regn på morgonen gestaltar sig vädret omväxlande molnigt med enstaka regnskurar. Middagstiden visar sig med molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från ost.

Vädret i Rasta, 23.09.2017

På lördag är det molnigt, men övervägande torrt. Under natten till söndag råder molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Torpshammer, 23.09.2017

På lördag är det molnigt, men övervägande torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag ostvind.