Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Västernorrlands län

Väder Jämtlands län Väder Jämtlands län Väder Västerbottens län Väder Gävleborgs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Härnösand HärnösandHärnösand Junsele JunseleJunsele Örnsköldsvik ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik Sundsvall SundsvallSundsvall Sollefteå SollefteåSollefteå Ånge ÅngeÅnge © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Vädret i Junsele A, 22.05.2018

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Kramfors, 22.05.2018

På tisdag är det övervägande soligt hela dagen. Under natten till onsdag får vi molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Lungo, 22.05.2018

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 11°C. En sydvind är inledningsvis måttlig, och blir svag på natten.

Vädret i Örnsköldsvik, 22.05.2018

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 23 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Rasta, 22.05.2018

På tisdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 9°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Torpshammer, 22.05.2018

På tisdag är det övervägande soligt under en längre tid. Den sena kvällen ger oss omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 8°C. Det blåser svagt från nordost.