Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Västernorrlands län

Väder Jämtlands län Väder Jämtlands län Väder Västerbottens län Väder Gävleborgs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Härnösand HärnösandHärnösand Junsele JunseleJunsele Örnsköldsvik ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik Sundsvall SundsvallSundsvall Sollefteå SollefteåSollefteå Ånge ÅngeÅnge © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Vädret i Junsele A, 23.01.2019

På onsdag är det molnigt med lokalt snöfall under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till mycket molnigt, men till stor del torrt väder. Kvällen ger oss molnigt väder med lätt snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis runt -19 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -11 grader. På natten -13°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Kramfors, 23.01.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande molntäckt, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lokalt snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis runt -17 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -8 grader. På natten -9°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Lungo, 23.01.2019

Efter mycket molnigt, men till stor del torrt väder på förmiddagen blir det molnigt väder med lokalt snöfall resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis runt -12 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -5 grader. På natten -6°C. En nordvind tilltar på natten och uppnår vindstyrka 7 i byar.

Vädret i Örnsköldsvik, 23.01.2019

På onsdag måste vi räkna med molnigt väder med lokalt snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis runt -16 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -9 grader. På natten -11°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Rasta, 23.01.2019

Tidigt på morgonen är det utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lokalt snöfall. Eftermiddagen ger oss övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -13 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -6 grader. På natten -7°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Torpshammer, 23.01.2019

Efter molntäckt, men mestadels torrt väder på förmiddagen blir det molnigt väder med lokalt snöfall resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis runt -17 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -10 grader. På natten -11°C. Det blåser en svag ostvind.