Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Västernorrlands län

Väder Jämtlands län Väder Jämtlands län Väder Västerbottens län Väder Gävleborgs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Härnösand HärnösandHärnösand Junsele JunseleJunsele Örnsköldsvik ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik Sundsvall SundsvallSundsvall Sollefteå SollefteåSollefteå Ånge ÅngeÅnge © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Temperatur

Temperatur Sverige

Sol

Sol Sverige

Vädret i Junsele A, 18.10.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt snöblandat regn och regn. Redan på förmiddagen blir det genomgående molnigt, men mestadels torrt. Middagstiden visar sig med molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 5 grader. På natten -1°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Kramfors, 18.10.2019

På fredag väntar vi oss övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Lungo, 18.10.2019

Efter delvis soligt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen molntäckt, men övervägande torrt. Eftermiddagen ger oss omväxlande klart och molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 3°C. Det blåser en tilltagande måttlig sydvästvind på eftermiddagen.

Vädret i Örnsköldsvik, 18.10.2019

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt snöblandat regn och regn. Redan på förmiddagen råder molnigt väder med lokalt regn. Kvällen ger oss övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 2°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Rasta, 18.10.2019

På fredag är det molntäckt, men övervägande torrt hela dagen. Den sena kvällen gestaltar sig stjärnklart till något molnigt. Under natten råder sedan omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 2°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Torpshammer, 18.10.2019

På fredag är det under dagen genomgående molnigt, men mestadels torrt. På kvällen blir det ibland mer och ibland mindre molnigt väder. På natten blir det molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag nordostvind.