Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Västerbottens län

Väder Norrbottens län Väder Norrbottens län Väder Finland Väder Finland Väder Finland Väder Finland Väder Finland Väder Västernorrlands län Väder Norge Väder Jämtlands län Väder Norrbottens län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Dorotea DoroteaDorotea Hemavan HemavanHemavan Skellefteå SkellefteåSkellefteå Sorsele SorseleSorsele Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Vilhelmina VilhelminaVilhelmina Lycksele LyckseleLycksele Umeå UmeåUmeå Storuman StorumanStoruman © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Moln

Moln Sverige

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Vädret i Bursjön, 30.05.2020

På fredag är det molnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 2°C. En västvind är inledningsvis måttlig, och blir svag på natten.

Vädret i Hemavan, 30.05.2020

På fredag är det molnigt med lokalt regn under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 1°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Hoting, 30.05.2020

På fredag är det, under större delen av dagen, molntäckt, men till stor del torrt. På kvällen väntar oss molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Sent på kvällen sker det en övergång till mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 6°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Lycksele, 30.05.2020

På fredag är det under förmiddagen fortfarande delvis något molnigt, delvis också soligt. Mitt på dagen sker en övergång till nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Natten ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 5°C. En nordvästvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Skellefteå, 30.05.2020

Efter övervägande soligt väder på morgonen blir det delvis molntäckt, delvis något molnigt väder resten av dagen. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 7°C. En västvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på natten svag.

Vädret i Stekenjokk, 30.05.2020

På fredag är det molntäckt, men till stor del torrt. Temperaturen ligger inledningsvis runt fryspunkten och uppnår fram på eftermiddagen omkring 3 grader. På natten 2°C. En till att börja med stark, i byar stormig, västvind blir måttlig på natten.

Vädret i Umeå, 30.05.2020

På fredag är det övervägande soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt, tillfälligt också soligt väder. Natten ger oss mestadels molnfritt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 7°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, nordvästvind blir svag sent på kvällen.

Vädret i Vilhelmina, 30.05.2020

Tidigt på morgonen är det delvis något molnigt, delvis också soligt. Redan på förmiddagen blir det molntäckt, men till stor del torrt. Kvällen visar sig med molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 3°C. En måttlige västvind avtar på natten och blåser i genomsnitt med styrka 2.