Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Västerbottens län

Väder Norrbottens län Väder Norrbottens län Väder Finland Väder Finland Väder Finland Väder Finland Väder Finland Väder Västernorrlands län Väder Norge Väder Jämtlands län Väder Norrbottens län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Dorotea DoroteaDorotea Hemavan HemavanHemavan Skellefteå SkellefteåSkellefteå Sorsele SorseleSorsele Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Vilhelmina VilhelminaVilhelmina Lycksele LyckseleLycksele Umeå UmeåUmeå Storuman StorumanStoruman © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Strömmar

Strömmar Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Vädret i Bursjön, 24.11.2017

För fredag meddelas vinterväder. Vi måste räkna med mycket molnigt väder med snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis runt -7 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -2 grader. På natten -3°C. En till att börja med måttlig, i byar hård, ostvind blir svag på natten.

Vädret i Hemavan, 24.11.2017

På fredag måste vi räkna med molnigt väder med lätt snöfall. Temperaturen ligger inledningsvis runt -4 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -1 grader. På natten -2°C. En till att börja med hård, i byar orkanartad, sydostvind blir måttlig på natten.

Vädret i Hoting, 24.11.2017

På fredag är det mycket molnigt med snöfall under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med enstaka regn eller snöblandat regn. På natten väntar oss övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -2 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 3 grader. På natten -1°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, sydostvind blir svag på eftermiddagen.

Vädret i Lycksele, 24.11.2017

På fredag är det molnigt med lätt snöfall under en längre tid. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis runt -3 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 2 grader. På natten 1°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från sydost.

Vädret i Skellefteå, 24.11.2017

På fredag är det molnigt med lätt snöfall under en längre tid. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis runt -3 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 1 grader. På natten 1°C. Det blåser en ostvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Stekenjokk, 24.11.2017

Efter utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt väder på morgonen råder det tidvis mycket molnigt väder med snöfall. Kvällen ger oss molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -9 grader. Under dagens lopp stiger den till högst -5 grader. På natten -6°C. En sydostvind är inledningsvis stormig, i byar orkanartad, och blir på natten stark.

Vädret i Umeå, 24.11.2017

På fredag är det molnigt med lätt snöfall under en längre tid. Kvällen ger oss mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis runt -1 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 4 grader. På natten 3°C. Det blåser en sydostvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Vilhelmina, 24.11.2017

På fredag är det mycket molnigt med snöfall under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till molnigt väder med enstaka regn eller snöblandat regn. Temperaturen ligger inledningsvis runt -3 grader. Under dagens lopp stiger den till högst 2 grader. På natten -2°C. En ostvind är inledningsvis frisk, i byar hård, och blir på natten svag.