Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Västerbottens län

Väder Norrbottens län Väder Norrbottens län Väder Finland Väder Finland Väder Finland Väder Finland Väder Finland Väder Västernorrlands län Väder Norge Väder Jämtlands län Väder Norrbottens län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Dorotea DoroteaDorotea Hemavan HemavanHemavan Skellefteå SkellefteåSkellefteå Sorsele SorseleSorsele Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Vilhelmina VilhelminaVilhelmina Lycksele LyckseleLycksele Umeå UmeåUmeå Storuman StorumanStoruman © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Vädret i Bursjön, 22.09.2017

På fredag är det molnigt, men torrt nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag sydvind.

Vädret i Hemavan, 22.09.2017

På fredag är det genomgående molnigt, men mestadels torrt. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag sydostvind.

Vädret i Hoting, 22.09.2017

På fredag är det delvis soligt hela dagen. Under natten till lördag sker det en övergång till molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Lycksele, 22.09.2017

På fredag är det, under större delen av dagen, genomgående molnigt, men mestadels torrt. På kvällen väntar oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 5°C. Det blåser svagt från sydost.

Vädret i Skellefteå, 22.09.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande genomgående molnigt, men mestadels torrt. Mitt på dagen sker en övergång till soligt eller något molnigt väder. Den sena kvällen ger oss molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 7°C. Det blåser svagt från syd.

Vädret i Stekenjokk, 22.09.2017

På fredagsförmiddagen är det fortfarande genomgående molnigt, men mestadels torrt. Från middagstid råder molnigt väder. Natten ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 4°C. Det blåser en sydvind som är frisk till stark, i byar stormig.

Vädret i Umeå, 22.09.2017

På fredagsförmiddagen är det fortfarande genomgående molnigt, men mestadels torrt. Från middagstid råder delvis soligt väder. Kvällen ger oss omväxlande molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 7°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Vilhelmina, 22.09.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande molnigt, men övervägande torrt. Mitt på dagen sker en övergång till delvis något molnigt, delvis också soligt väder. Den sena kvällen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag sydostvind.