Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Skåne län

Väder Blekinge län Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Hallands län Väder Danmark Väder Blekinge län Väder Kronobergs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Temperatur

Temperatur Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Vädret i Ängelholm-Barkåkra, 23.09.2017

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt med lokalt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Falsterbo, 23.09.2017

På lördag är det under förmiddagen fortfarande molnigt, men övervägande torrt. Från middagstid får vi molnigt, tillfälligt också soligt väder. På natten råder molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Helsingborg, 23.09.2017

Tidigt på morgonen är det mycket molnigt, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till omväxlande klart och molnigt väder. Den sena kvällen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Horby, 23.09.2017

På lördag är det under förmiddagen fortfarande genomgående molnigt, men mestadels torrt. Mitt på dagen sker en övergång till delvis soligt väder. Eftermiddagen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Kristianstad Airport, 23.09.2017

På lördag är det mycket molnigt, men till stor del torrt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig delvis soligt. Kvällen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Ljungbyhed, 23.09.2017

På lördag väntar vi oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 12°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Malmö, 23.09.2017

På lördag är det mycket molnigt, men till stor del torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till delvis soligt väder. Kvällen ger oss omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 13°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Malmö-Sturup, 23.09.2017

På lördag är det, under större delen av dagen, molntäckt, men till stor del torrt. På kvällen väntar oss molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Sent på kvällen sker det en övergång till molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från nord.

Vädret i Rynge, 23.09.2017

Tidigt på morgonen är det omväxlande klart och molnigt. Redan på förmiddagen råder molnigt, men övervägande torrt väder. Eftermiddagen ger oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 12°C. Det blåser svagt från nordost.