Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Skåne län

Väder Blekinge län Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Hallands län Väder Danmark Väder Blekinge län Väder Kronobergs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Flygväder

Flygväder Sverige

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Sol

Sol Sverige

Vädret i Ängelholm-Barkåkra, 25.04.2018

På tisdagsförmiddagen är det fortfarande molntäckt, men till stor del torrt. Från middagstid gestaltar sig vädret delvis molntäckt, delvis något molnigt. Natten ger oss genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 7°C. En västvind som friskar i på kvällen blir frisk i genomsnitt, och hård i byar.

Vädret i Falsterbo, 25.04.2018

På förmiddagen är det inledningsvis fortfarande molnigt med lokalt regn. Från middagstid blir det delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 7°C. Det blåser en sydvästvind som är måttlig till frisk, i byar stormig.

Vädret i Helsingborg, 25.04.2018

På tisdag är det nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt, men torrt väder nästan överallt. Natten ger oss molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 7°C. Särskilt vid middagstid blåser det en svag till måttlig sydvästvind.

Vädret i Horby, 25.04.2018

Efter molntäckt, men till stor del torrt väder på morgonen gestaltar sig vädret molnigt med lokalt regn. Middagstiden visar sig med molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Kristianstad Airport, 25.04.2018

På tisdagsförmiddagen är det fortfarande molnigt, tillfälligt också soligt. Från middagstid råder molnigt väder med lokalt regn. Eftermiddagen ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 7°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Ljungbyhed, 25.04.2018

Efter soligt eller något molnigt väder på morgonen råder det tidvis molnigt väder med lokalt regn. Middagstiden ger oss nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 7°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Malmö, 25.04.2018

Efter molntäckt, men övervägande torrt väder på morgonen blir det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 7°C. Det blåser svag till måttlig vind från västlig riktning.

Vädret i Malmö-Sturup, 25.04.2018

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt, men övervägande torrt väder. Natten ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 6°C. En till att börja med frisk, i byar hård, sydvästvind blir svag på natten.

Vädret i Rynge, 25.04.2018

På tisdagsförmiddagen är det fortfarande molnigt med lokalt regn. Från middagstid gestaltar sig vädret molntäckt, men till stor del torrt. Eftermiddagen ger oss molnigt, tillfälligt också soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 6°C. En till att börja med frisk, i byar hård, sydvästvind blir svag på natten.