Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Skåne län

Väder Blekinge län Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Hallands län Väder Danmark Väder Blekinge län Väder Kronobergs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Moln

Moln Sverige

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Vädret i Ängelholm-Barkåkra, 24.04.2019

På onsdag är det mestadels molnfritt hela dagen. Under natten till torsdag sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 10°C. En ostvind som friskar i vid middagstid blir stark i genomsnitt, och stormig i byar.

Vädret i Falsterbo, 24.04.2019

På onsdag är det mestadels molnfritt under en längre tid. Sent på kvällen sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind från ost.

Vädret i Helsingborg, 24.04.2019

På onsdag är det mestadels molnfritt under en längre tid. Sent på kvällen råder omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, ostvind.

Vädret i Horby, 24.04.2019

På onsdag är det övervägande klart under en längre tid. Sent på kvällen råder delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 8°C. En ostvind som friskar i vid middagstid blir frisk i genomsnitt, och hård i byar.

Vädret i Kristianstad Airport, 24.04.2019

På tisdag är det genomgående övervägande klart. Under natten som kommer råder molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 6°C. En ostvind som friskar i vid middagstid blir frisk i genomsnitt, och stormig i byar.

Vädret i Ljungbyhed, 24.04.2019

På onsdag är det mestadels molnfritt hela dagen. Under natten till torsdag sker det en övergång till delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 10°C. En ostvind tilltar vid middagstid och uppnår vindstyrka 9 i byar.

Vädret i Malmö, 24.04.2019

På tisdag är det ihållande soligt under en längre tid. Sent på kvällen råder molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 16 grader. På natten 9°C. Det blåser en ostvind som är måttlig till frisk, i byar hård.

Vädret i Malmö-Sturup, 24.04.2019

På onsdag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 9°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från ost.

Vädret i Rynge, 24.04.2019

På onsdag är det under dagen mestadels molnfritt. På kvällen blir det omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Sent på kvällen blir det nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 9°C. En ostvind som friskar i vid middagstid blir stark i genomsnitt, och stormig i byar.