Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Skåne län

Väder Blekinge län Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Hallands län Väder Danmark Väder Blekinge län Väder Kronobergs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Sol

Sol Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Vädret i Ängelholm-Barkåkra, 22.02.2019

På fredag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten -1°C. Det friskar i en sydvästvind på natten och den är måttlig, i byar stark.

Vädret i Falsterbo, 22.02.2019

På fredag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker det en övergång till molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind som kommer från västlig, senare ostlig, riktning.

Vädret i Helsingborg, 22.02.2019

På fredag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. Kvällen ger oss nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten -1°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Horby, 22.02.2019

På fredag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. Kvällen ger oss nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten -2°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Kristianstad Airport, 22.02.2019

På fredag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. Den sena kvällen ger oss nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten -2°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Ljungbyhed, 22.02.2019

På fredag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. Kvällen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten -3°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Malmö, 22.02.2019

På fredag är det mycket molnigt och regnigt under en längre tid. Kvällen ger oss nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 0°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Malmö-Sturup, 22.02.2019

På fredag är det under dagen mycket molnigt och regnigt. På kvällen blir det molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen blir det nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten -1°C. Det blåser en först svag västlig, sedan på natten måttlig ostlig, vind.

Vädret i Rynge, 22.02.2019

På fredag är det molnigt med lätt regn under en längre tid. På kvällen råder nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten -1°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från väst.