Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Skåne län

Väder Blekinge län Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Hallands län Väder Danmark Väder Blekinge län Väder Kronobergs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Moln

Moln Sverige

Temperatur

Temperatur Sverige

Vädret i Ängelholm-Barkåkra, 18.07.2018

På onsdag är det övervägande soligt. Under natten till torsdag råder molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Falsterbo, 18.07.2018

På förmiddagen är det fortfarande delvis molntäckt, delvis något molnigt. Under andra hälften av dagen får vi övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 19 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 17°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, nordvästvind.

Vädret i Helsingborg, 18.07.2018

Efter övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder på förmiddagen blir det mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Horby, 18.07.2018

Tidigt på morgonen är det övervägande mycket molnigt, men oftast torrt. Redan på förmiddagen blir det molnigt med lätt regn. Middagstiden visar sig med soligt eller något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Kristianstad Airport, 18.07.2018

På onsdag är det under förmiddagen fortfarande omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. Från middagstid får vi molnigt väder med lätt regn. På eftermiddagen råder mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 24 grader. På natten 15°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Ljungbyhed, 18.07.2018

På onsdag är det, under större delen av dagen, delvis molntäckt, delvis något molnigt. På kvällen väntar oss delvis klart väder. På natten sker det en övergång till utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 26 grader. På natten 14°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Malmö, 18.07.2018

På förmiddagen är det nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt. Vid middagstid sker det en övergång till mycket soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 16°C. Det blåser en svag nordvästvind.

Vädret i Malmö-Sturup, 18.07.2018

På onsdag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 18 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 16°C. Det blåser svagt från nordväst.

Vädret i Rynge, 18.07.2018

På förmiddagen är det mulet, men till stor del torrt. Vid middagstid sker det en övergång till mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 17 grader. Under dagen stiger den till högst 25 grader. På natten 15°C. Det blåser en svag nordvästvind.