Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Skåne län

Väder Blekinge län Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Hallands län Väder Danmark Väder Blekinge län Väder Kronobergs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Temperatur

Temperatur Sverige

Vädret i Ängelholm-Barkåkra, 07.12.2019

Efter molnigt väder med lätt regn på morgonen får vi delvis soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 5°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, vind från väst.

Vädret i Falsterbo, 07.12.2019

På lördag är det under förmiddagen fortfarande mycket molnigt, men till stor del torrt. Mitt på dagen sker en övergång till övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Den sena kvällen ger oss delvis molnigt, delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 5°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, västvind.

Vädret i Helsingborg, 07.12.2019

På lördag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, västvind.

Vädret i Horby, 07.12.2019

Efter molnigt väder med lätt regn från morgonen blir det redan under första hälften av dagen molntäckt, men mestadels torrt. Middagstiden ger oss ibland mer och ibland mindre molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 3°C. Det blåser svagt från väst.

Vädret i Kristianstad Airport, 07.12.2019

Efter molnigt väder med lätt regn på morgonen råder det tidvis soligt eller något molnigt väder. Middagstiden ger oss övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind från väst.

Vädret i Ljungbyhed, 07.12.2019

På lördag är det under förmiddagen fortfarande molnigt med lätt regn. Från middagstid får vi soligt eller något molnigt väder. På natten råder övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. En till att börja med frisk, i byar stormig, västvind blir svag på natten.

Vädret i Malmö, 07.12.2019

På lördag är det molnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, västvind.

Vädret i Malmö-Sturup, 07.12.2019

Efter molnigt väder med lokalt regn från morgonen blir det redan under första hälften av dagen mestadels soligt, ibland också något molnigt. Natten ger oss övervägande mycket molnigt, men oftast torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Rynge, 07.12.2019

Tidigt på morgonen är det fortfarande mycket molnigt, men till stor del torrt. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 6 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.