Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Skåne län

Väder Blekinge län Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Hallands län Väder Danmark Väder Blekinge län Väder Kronobergs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Sol

Sol Sverige

Temperatur

Temperatur Sverige

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Vädret i Ängelholm-Barkåkra, 31.05.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 21 grader. På natten 8°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, nordostvind blir svag på natten.

Vädret i Falsterbo, 31.05.2020

På söndag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 17 grader. På natten 11°C. Det blåser en ostvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Helsingborg, 31.05.2020

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Horby, 31.05.2020

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Kristianstad Airport, 31.05.2020

På söndag är det klart eller soligt hela dagen. Under natten som kommer får vi molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 8 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 6°C. Det blåser en måttlig, i byar stark, nordostvind. Den avtar på natten, blir sedan svag och vänder till ost.

Vädret i Ljungbyhed, 31.05.2020

På söndag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 5°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, ostvind blir svag på natten.

Vädret i Malmö, 31.05.2020

På söndag kan vi räkna med klart eller soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 20 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag ostvind.

Vädret i Malmö-Sturup, 31.05.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 19 grader. På natten 8°C. En nordostvind är inledningsvis måttlig, i byar stark, och blir på natten svag.

Vädret i Rynge, 31.05.2020

På söndag är och förblir himlen praktiskt tagen molnfri. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 18 grader. På natten 9°C. En nordostvind är inledningsvis måttlig, i byar hård, och blir på natten svag.