Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Skåne län

Väder Blekinge län Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Hallands län Väder Danmark Väder Blekinge län Väder Kronobergs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Temperatur

Temperatur Sverige

Vädret i Ängelholm-Barkåkra, 22.09.2018

På lördag är det molnigt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig omväxlande molnigt med enstaka regnskurar. Kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 11°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, västvind.

Vädret i Falsterbo, 22.09.2018

På lördagsförmiddagen är det fortfarande genomgående soligt. Från middagstid råder omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Kvällen ger oss mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 12°C. Det blåser en frisk till stark, i byar stormig, vind från väst.

Vädret i Helsingborg, 22.09.2018

På lördag är det genomgående soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Den sena kvällen ger oss mestadels stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar stark.

Vädret i Horby, 22.09.2018

På lördag är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt under en längre tid. Eftermiddagen ger oss omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Sent på kvällen råder omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. Det blåser en svag västvind.

Vädret i Kristianstad Airport, 22.09.2018

På lördag är det mestadels soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. På kvällen väntar oss omväxlande molnigt, tidvis också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 10°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, vind från väst.

Vädret i Ljungbyhed, 22.09.2018

På lördag är det övervägande soligt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Kvällen ger oss något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 9°C. Det blåser en västvind som är måttlig till frisk, i byar hård.

Vädret i Malmö, 22.09.2018

På lördag kan vi räkna med övervägande klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 12 grader. Under dagen stiger den till högst 15 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från väst.

Vädret i Malmö-Sturup, 22.09.2018

På lördag är det, under större delen av dagen, mestadels soligt. På kvällen väntar oss omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Sent på kvällen sker det en övergång till mestadels klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar stormig, västvind.

Vädret i Rynge, 22.09.2018

På lördagsförmiddagen är det fortfarande genomgående soligt. Från middagstid gestaltar sig vädret molnigt. Den sena kvällen ger oss delvis klart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 10 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 10°C. Det blåser en måttlig, i byar stormig, vind från västlig riktning.