Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Skåne län

Väder Blekinge län Väder Danmark Väder Danmark Väder Danmark Väder Hallands län Väder Danmark Väder Blekinge län Väder Kronobergs län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Nederbörd

Nederbörd Sverige

Moln

Moln Sverige

Vädret i Ängelholm-Barkåkra, 29.02.2020

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt med lätt snöblandat regn och regn. På förmiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 5°C. Det blåser en måttlig till frisk, i byar hård, vind inledningsvis från sydost, på natten från sydväst.

Vädret i Falsterbo, 29.02.2020

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt snöblandat regn och regn. Redan på förmiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Den sena kvällen ger oss molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 4°C. En frisk, i byar stormig, vind blåser inledningsvis från sydost, på natten från sydväst.

Vädret i Helsingborg, 29.02.2020

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt snöblandat regn och regn. Redan på förmiddagen sker det dock en övergång till molnigt väder med lätt regn. Natten ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag till måttlig sydost-, senare sydvästvind.

Vädret i Horby, 29.02.2020

På förmiddagen är det fortfarande molnigt med lätt snöblandat regn och regn. Under andra hälften av dagen får vi mycket molnigt, regnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 3°C. Det blåser svag vind från sydostlig riktning.

Vädret i Kristianstad Airport, 29.02.2020

Efter soligt eller något molnigt väder från morgonen blir det redan under första hälften av dagen molnigt med lätt regn. Kvällen ger oss molntäckt, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind som kommer från sydostlig, senare sydvästlig, riktning.

Vädret i Ljungbyhed, 29.02.2020

På lördag är det, under större delen av dagen, molnigt med lätt snöblandat regn och regn. På kvällen väntar oss nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Sent på kvällen sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, vind inledningsvis från sydost, på natten från sydväst.

Vädret i Malmö, 29.02.2020

På lördag är det molnigt med lätt regn hela dagen. Den sena kvällen ger oss genomgående molnigt, men mestadels torrt väder. Under natten blir det på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 7 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag, i byar stark, vind från sydlig riktning.

Vädret i Malmö-Sturup, 29.02.2020

På lördag är det, under större delen av dagen, molnigt med lätt snöblandat regn och regn. På kvällen väntar oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Sent på kvällen sker det en övergång till molnigt väder med lätt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 4°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, sydostvind, som på natten vänder till sydväst.

Vädret i Rynge, 29.02.2020

Tidigt på morgonen är det molnigt med lätt snöblandat regn och regn. Redan på förmiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Kvällen ger oss molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 6 grader. På natten 4°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, sydostvind, som sent på kvällen vänder till sydväst.