Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Östergötlands län

Väder Södermanlands län Väder Kalmar län Väder Kalmar län Väder Kalmar län Väder Kalmar län Väder Kalmar län Väder Värmlands län Väder Kalmar län Väder Jönköpings län Väder Södermanlands län Väder Västra Götalands län Väder Örebro län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Linköping LinköpingLinköping Motala MotalaMotala Norrköping NorrköpingNorrköping Harstena HarstenaHarstena Boxholm BoxholmBoxholm Kinda KindaKinda © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Moln

Moln Sverige

Vädret i Harstena, 22.09.2017

På fredag är det under dagen molnigt, men övervägande torrt. På kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. På natten blir det molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 13 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 13°C. Det blåser en svag till måttlig vind som kommer från nordostlig riktning.

Vädret i Horn, 22.09.2017

På fredag är det under förmiddagen fortfarande genomgående molnigt, men mestadels torrt. Mitt på dagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Eftermiddagen ger oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 11°C. Det blåser en svag nordvind.

Vädret i Kettstaka, 22.09.2017

På fredag är det, under större delen av dagen, molnigt, men övervägande torrt. På kvällen väntar oss molnigt väder med lätt regn. På natten sker det en övergång till molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Linköping City Airport, 22.09.2017

På fredagsförmiddagen är det fortfarande genomgående molnigt, men mestadels torrt. Från middagstid råder molnigt väder med lokalt regn. Natten ger oss molntäckt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från nordost.

Vädret i Malexander, 22.09.2017

Efter molntäckt, men till stor del torrt väder på förmiddagen får vi molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 10°C. Det blåser en svag nordostvind.

Vädret i Norrköping-SMHI Center, 22.09.2017

På fredag är det molnigt, men övervägande torrt under en längre tid. På kvällen sker det en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 11°C. Det blåser svagt från nordost.