Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Östergötlands län

Väder Södermanlands län Väder Kalmar län Väder Kalmar län Väder Kalmar län Väder Kalmar län Väder Kalmar län Väder Värmlands län Väder Kalmar län Väder Jönköpings län Väder Södermanlands län Väder Västra Götalands län Väder Örebro län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Linköping LinköpingLinköping Motala MotalaMotala Norrköping NorrköpingNorrköping Harstena HarstenaHarstena Boxholm BoxholmBoxholm Kinda KindaKinda © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Lufttryck

Lufttryck Sverige

Sol

Sol Sverige

Vädret i Harstena, 24.11.2017

På fredag är det under dagen delvis något molnigt, delvis också soligt. På kvällen blir det något omväxlande väder med enstaka regnskurar. Sent på kvällen blir det delvis molntäckt, delvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 6°C. Det blåser en måttlig, i byar hård, vind från syd.

Vädret i Horn, 24.11.2017

På fredag är det under dagen omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. På kvällen blir det molnigt väder med lokalt regn. Sent på kvällen blir det molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser svag vind från syd.

Vädret i Kettstaka, 24.11.2017

På fredag är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen väntar oss tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 1 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från syd.

Vädret i Linköping City Airport, 24.11.2017

På fredag är det under dagen omväxlande till mycket molnigt, men oftast torrt. På kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen blir det molnigt väder med glimtar av stjärnorna. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 5°C. Det blåser en svag till måttlig sydvind.

Vädret i Malexander, 24.11.2017

På fredag är det under dagen molntäckt, men till stor del torrt. På kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen blir det övervägande gråmulet, men till stor del torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 2 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser svag vind från sydlig riktning.

Vädret i Norrköping-SMHI Center, 24.11.2017

På torsdag är det, under större delen av dagen, utbrett mycket molnigt, men övervägande torrt. På kvällen väntar oss molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen sker det en övergång till molnigt, men torrt väder nästan överallt. Temperaturen ligger inledningsvis på 3 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 5°C. Det blåser svagt från syd.