Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Örebro län

Väder Dalarnas län Väder Östergötlands län Väder Västmanlands län Väder Västra Götalands län Väder Södermanlands län Väder Värmlands län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Finnerödja FinnerödjaFinnerödja Karlskoga KarlskogaKarlskoga Ljusnarsberg LjusnarsbergLjusnarsberg Örebro ÖrebroÖrebro Askersund AskersundAskersund © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Strömmar

Strömmar Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Moln och nederbörd

Moln och nederbörd Sverige

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Vädret i Gårdsjö, 22.09.2018

Tidigt på morgonen är det fortfarande molnigt, men torrt nästan överallt. Redan på förmiddagen blir det lite molnigt. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 7°C. Det blåser en västvind som är svag till måttlig, i byar hård.

Vädret i Kettstaka, 22.09.2018

På lördag är det molnigt, men torrt nästan överallt hela dagen. Den sena kvällen ger oss molnigt, men torrt väder nästan överallt. Under natten blir det tidvis något molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 8°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Kilsbergen-Suttarboda, 22.09.2018

På lördag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. Kvällen ger oss på sin höjd tillfälligt molnigt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 9 grader. Under dagen stiger den till högst 13 grader. På natten 6°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar hård, västvind.

Vädret i Kloten, 22.09.2018

På lördag är det molnigt, tillfälligt också soligt. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 12 grader. På natten 5°C. En till att börja med måttlig, i byar stark, sydvästvind blir svag på natten.

Vädret i Örebro, 22.09.2018

På lördag kan vi räkna med mestadels soligt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 11 grader. Under dagen stiger den till högst 14 grader. På natten 7°C. En till att börja med frisk, i byar stormig, sydvästvind blir svag på natten.