Vädersökning

Ort, postnummer eller land

Ovädersvarningar

Add to iGoogle

Våra stormcentraler

Väder Örebro län

Väder Dalarnas län Väder Östergötlands län Väder Västmanlands län Väder Västra Götalands län Väder Södermanlands län Väder Värmlands län
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
 
controls Spela upp
Tidsskala Dra
highlightMap Finnerödja FinnerödjaFinnerödja Karlskoga KarlskogaKarlskoga Ljusnarsberg LjusnarsbergLjusnarsberg Örebro ÖrebroÖrebro Askersund AskersundAskersund © tillhör MeteoGroup © tillhör MeteoGroup Tidszon: Europe/Stockholm Tidszon: Europe/Stockholm

Moln

Moln Sverige

Strömmar

Strömmar Sverige

Radar

Radar Sverige Radar SverigeRadar Sverige

Flygväder

Flygväder Sverige

Vädret i Gårdsjö, 25.04.2018

På tisdag är det ibland mer och ibland mindre molnigt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt väder med lätt regn. Den sena kvällen ger oss molnigt, tillfälligt också stjärnklart väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser svag västvind.

Vädret i Kettstaka, 25.04.2018

På tisdag är det på sin höjd tillfälligt något molnigt, annars soligt under en längre tid. På eftermiddagen råder molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen väntar oss nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 8 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag sydvästvind.

Vädret i Kilsbergen-Suttarboda, 25.04.2018

På tisdag är det under dagen övervägande gråmulet, men till stor del torrt. På kvällen blir det molnigt väder med lätt regn. Sent på kvällen blir det omväxlande molnigt väder med enstaka regnskurar. Temperaturen ligger inledningsvis på 5 grader. Under dagen stiger den till högst 9 grader. På natten 4°C. Det blåser en svag till måttlig, i byar stark, vind från väst.

Vädret i Kloten, 25.04.2018

På tisdag är det genomgående molnigt, men mestadels torrt under en längre tid. På eftermiddagen sker en övergång till molnigt väder med lokalt regn. Kvällen ger oss molntäckt, men mestadels torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 4 grader. Under dagen stiger den till högst 10 grader. På natten 4°C. Det blåser svagt från sydväst.

Vädret i Örebro, 25.04.2018

På tisdag är det övervägande gråmulet, men till stor del torrt under en längre tid. Eftermiddagen gestaltar sig molnigt med lokalt regn. Den sena kvällen ger oss nästan genomgående mycket molnigt, men övervägande torrt väder. Temperaturen ligger inledningsvis på 7 grader. Under dagen stiger den till högst 11 grader. På natten 6°C. Särskilt på förmiddagen blåser det en svag till måttlig, i byar stark, vind från väst.